Connect with us

Televizorul este la un pret chiar mic la Carrefour, ei sustin ca “este hit, cel mai mic pret, garantat”. Am verificat la eMag sau la alte magazine concurente si asa pare, modelul LED Smart NEI 32NE4900 are cel mai bun pret.

In mod normal, daca ar fi avut o diagonala mai mica de 80cm, nu merita un articol, mai ales la pretul pe care acest retailer ni-l promite. Diagonala este suficient de buna pentru o camera de bloc si in plus, un alt avantaj este dat de sistemul de operare, unul SMART.

Sistemul de operare este Android (speram full), un alt punct forte. Adica vei putea instala aproape tot ce doresti tu, vei putea face actualizari ale aplicatiilor, vei putea instala fisiere de tip apk., Digi Online fara probleme, Netflix, HBO, sau alt continut disponibil in Google Play si care crezi ca ti se va potrivi.

Pretul modelului LED SMART NEI 32NE4900 de 80cm este de numai 499 lei la Carrefour, eMAG (nu markeplace) il vinde contra sumei de 603 lei. Alte avantaje ar fi date de conectivitatea Bluetooth, prezenta unui jack audio (poate fi conectat la o statie/amplificator), LAN RJ-45 pentru cablul de retea, exista si S/PDIF (optic)

NEI 32NE4900 80cm Android

32NE4900Detaliu
BrandNEI
Tehnologie display TVLED
Diagonala TV80
Sistem de operareAndroid
Gama2022
ECODa
Conexiune reteaWi-Fi/Lan/Bluetooth
CuloareNegru
Imagine TV4K
Rezolutie TV1366 x 768
Conectivitate1 x USB
Port USBDa
Intrare PCDa
Intrare componentNu
Intrare scart RGBDa
Jack castiDa
Port HDMIDa
WirelessDa
LAN RJ-45Da
S/PDIF (optic)Da
LNB Satellite INNu
Player multimedia integratDa
Ochelari 3DNu
Iesire sunet (RMS)20W

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!