Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus Ace ar fi inca un telefon rebranduit, procesor Dimensity 8100

Published

on

OnePlus Ace ar fi inca un telefon rebranduit, procesor Dimensity 8100 – Ar fi vorba despre un smartphone cu denumire noua, una pe care acest producator nu a mai utilizat-o pana acum. Dar conform surselor, acest smartphone ar fi de fapt la baza un Realme GT Neo 3.

Este inca o data cand auzim de asocierea intre OnePlus si alte companii. Recent, spunem ca un OPPO Reno 8 este foarte posibil sa imprumute carcasa unui OnePlus 10 PRO si tot intr-un articol destul de actual, vorbeam despre un posibil OnePlus Nord 3, smartphone care ar fi tot un Realme GT Neo 3. Concret, este posibil ca acest Nord 3 sa fie de fapt acest OnePlus Ace.

Telefonul acesta deja si-a facut aparitia in Geekbench si numele de cod ar fi PGKM10. Este posibil sa asistam la o noua lansare in scurt timp si nu ne mira aceste asocieri. Nu trebuie sa uitam ca intre acesti 3 producatori exista o legatura stransa si ca fac parte din aceeasi coropratie.

Advertisement

Cred ca OnePlus Ace ar urma sa fie usor mai scump fata de “fratele” Realme, ma gandesc ca va conta destul de mult si logo-ul lipit pe carcasa. Dar specificatiile tehnice vor bune, inlcusiv un chipset nou, adica MediaTEK Dimensity 8100, chiar si o versiune cu 12GB memorie RAM.

Alte specificatii ar include conectivitate 5G, display AMOLED cu diagonala de 6.7 inch + rata de refresh de 120Hz, camera foto de 50MP cu stabilizare optica, difuzoare stereo si chiar incarcare ultra rapida. Exista o versiune de GT Neo 3 care este capabila sa se incarce (150W) pana la 50% in numai 5 minute!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des