Connect with us

Stiri despre telefoane

Oferta eMag, Buy Back pentru Samsung Galaxy S22

Published

on

Oferta eMag, Buy Back pentru Samsung Galaxy S22 sau o veste interesanta pentru cei ce vor sa puna mana pe cel mai recent flagship al sud-coreenilor. Oferta aceasta include cele 3 noi modele. S22, S22 Ultra si S22 Plus.

Campania se desfasoara pana in data de 30 martie, probabil sa fie disponibila si in cadrul altor magazine, asta in cazul in care vine direct de la Samsung. Mecanismul este destul de simplu si implica sa renuntati la telefonul cel vechi, acesta va fi evaluat. Evaluarea o faci chiar tu, exista un link pe eMag.

Eu mi-am evaluat telefonul OnePlus 7 PRO (cu AMOLED / efect de burn) si primesc pe el numai 54 de lei ;). Am observat ca poti da la schimb aproape orice brand, aproape orice model de telefon. Insa, ei spun ca aceasta evaluare ar fi una orientativa si adevaratul test il fac specialistii printr-o aplicatie speciala. Poti evalua AICI un smartphone.

Advertisement

In regulamentul lor scrie asa: “Produse eligibile a participa la Program (numite in continuare „Produse”): telefoane mobile vechi și tablete vechi, dar în stare de funcționare de la anumite branduri consacrate, de exemplu de la: ASUS, Apple, Samsung, Huawei, Lenovo, Nokia, SONY, Xiaomi, Honor, Alcatel. Acestea trebuie aduse de către client la unul din showroom-urile eMAG la adresele mentionate mai sus. Excepție fac produsele vechi care nu funcționează, telefoanele mobile blocate în rețea, precum și orice alte produse copii.”

Acesta este regulamentul pentru campania BuyBack Samsung S22, cred ca este ceva diferit fata de cea prin care iti poti evalua telefonul si prin care poti primi cupoane valorice cu care poti sa-ti achizitionezi un smartphone nou. Ce mai scrie in regulament:

eMag buyback Samsung

“Personalul eMAG din showroom va evalua Produsul cu ajutorul unei aplicatii ce foloseste
urmatoarele criterii pentru evaluare: produsul trebuie să fie unul funcțional, la fel și bateria telefonului – să funcționeze încărcarea acestuia, iar din punct de vedere estetic, telefonul trebuie să arate cât mai bine.”

Advertisement

 

“Dupa evaluarea Produsului, Clientul va primi doua vouchere. Clientul va primi garantat:
-un voucher de 300 lei (trei sute lei) pentru comanda unuia dintre modelele: Samsung Galaxy S22 sau Samsung Galaxy S22+ sau un voucher de 500 lei (cinci sute lei) pentru comanda unui model Samsung Galaxy S22 Ultra”. Campania este aici si daca va doriti neaparat un Samsung S22 nou, puteti incerca sa scapati de telefonul vechi.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Alin

  martie 15, 2022 at 08:16

  54 de lei?
  Ăia te platesc sa scapi de el :)))

  • Cosmin

   martie 15, 2022 at 08:28

   Hai ca nu face atat 😉

 2. Adi

  martie 18, 2022 at 09:40

  254,8 lei redmi note 8 pro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des