baterie

Se inchide aplicatie YouTube Vanced, este oficial

Se inchide aplicatie YouTube Vanced, este oficial

Se inchide aplicatie YouTube Vanced, este oficial si cred ca multi nu se vor bucura la aflarea acestei vesti, una pe care ne-o transmit chiar cei ce stau in spatele acestui proiect. Vestea a venit prin Twitter si trebuie sa recunoastem ca inclusiv in Romania aplicatia era foarte populara.

Nu stim insa daca nu va mai functiona deloc (detalii mai jos), daca vor mai exista pe undeva linkuri de download. Cert este ca pe platforma oficiala YouTube Vanced nu va mai exista un link de download. Iata cum suna postarea celor care se ocupa de aceasta aplicatie customizata, una prin care utilizatorii aveau YouTube pe telefoane sau tablete, insa fara reclame (printre alte customizari).

Se inchide aplicatie YouTube Vanced, este oficial

“Vanced a fost întrerupt. În zilele urmatoare, linkurile de descarcare de pe site vor fi eliminate. Știm ca nu este ceva ce ai vrut sa auzi, dar este ceva ce trebuie sa facem. Va mulțumim tuturor pentru ca ne-ați susținut de-a lungul anilor.”

YouTube Vanced se va inchide ca urmare a unor unei amenintari legale venite din partea celor de la Google (YouTube este o aplicatie ca face parte din portofoliul Google). Unele surse sustin ca aplicatia va continua sa funcționeze daca deja este instalata pe telefoane sau pe tablete, insa nu se stie pentru cat timp.

Se inchide aplicatie YouTube Vanced

Se inchide aplicatie YouTube Vanced, este oficial

Google ar fi somat de mai multe ori dezvoltatorii aplicatiei sa renunte la promovarea si dezvoltarea Vanced, chiar sa elimine logo-ul oficial. In afara de lipsa reclamelor in cadrul clipurilor video, utilizatorii puteau sa urmareasca materialele video preferate chiar si atunci cand ecranulm telefonului era oprit sau cand rulau alte aplicatii. Insa, pentru toate acestea, exista YouTube Premium.