Acasă Stiri despre telefoane Oferte bune de telefoane la abonament septembrie 2015

Oferte bune de telefoane la abonament septembrie 2015

4

Oferte bune de telefoane la abonament septembrie 2015  – Am sa fac in cele ce urmeaza o selectie acelor mai bune oferte de telefoane la abonament, telefoane disponibile in oferta celor de la Orange, Telekom si vodafone, dar nu am sa ma refer la telefoanele scumpe, am sa incerc sa va arat chiar cele mai bune oferte – specificatii pret. Mi se pare un articol util mai ales celor ce sunt in cautare de un telefon nou achizitionat mai ieftin impreuna cu un abonament la unul din cei trei mari operatori de telefonie mobila din Romania.

ORANGE

Orange Roya si Huawei Ascend Y530 sunt telefoane la preturi bune, pot fi obtinute chiar gratuit impreuna cu un abonament Cangur 14, adica putin peste 60 de lei pe luna.

gh

Si Orange Tado poate fi obtinut gratuit, impreuna cu un abonament nou, Tigru 11 (50 lei/luna) fiind cel mai ieftin abonament la care se poate adauga gratuit acest telefon.

ruyds

Samsung Galaxy A3 este o alta oferta buna de la Orange, telefon ce poate fi obtinut gratuit daca il asociati unui abonament de minim 41 E pe luna, adica aproximativ 180 luna.

ioi

iPhone 4 de 16GB reconditionat (telefoanele reconditionate sunt telefoane care s-au aflat in posesia unui alt client si au fost ulterior returnate. Acestea au fost verificate si testate de specialisti care garanteaza buna lor funcționare, chiar daca unele pot avea semne slabe de uzura sau zgarieturi. Telefoanele reconditionate au un termen de garantie de 12 luni.) este si el gratuit in perioada aceasta la Orange, impreuna tot cu un abonament Pantera 41.

fff

Sony Xperia M2 este si el gratuit, dar numai impreuna cu un abonament de 25E pe luna pentru 2 ani de zile, aproximativ 110 lei pe luna.

ffffffffffff

LG G4c, varianta mini si nou lansata a lui LG G4 este gratuit impreuna cu un abonament de tip Pantera 31, ceea ce inseamna ca veti putea pleca cu telefonul acasa fara sa platiti nimic pe el, dar luna de luna tipm de 2 ani de zile trebuie sa platiti un abonament de aproximativ 140 lei.

567

VODAFONE

Huawei P8 Lite poate fi o oferta buna, mai ales ca telefonul este gratuit la Vodafone, dar impreuna cu un abonament de 25E pe luna.

popoi

Samsung GALAXY S6 Edge are parte de o oferta buna la Vodafone, telefonul este gratuit dar va trebui sa faceti un sacrificiu lunar timp de 2 ani de aproximativ 350 de lei, pretul abonamentului.

234567

Samsung Galaxy Core Prime 8GB poate fi o alternativa mai accesibila, asta daca va doriti un telefon nou si gratuit impreuna cu un abonament de 19E pe luna pentru 2 ani de zile. Astfel, va trebui sa platiti putin sub 90 de lei pe luna timp de 2 ani de zile.

ttt

TELEKOM

Cei de la Telekom sunt singurii din aceasta lista ce comercializeaza modele Allview, Allview P5 Life fiind unul ce costa numai 1 leu daca-l achizitionati la pachet cu un abonament de tip “Nelimitat Date L” pentru o perioada de 24 luni.

lklk

Si LG G2 in varianta mini poate fi cumparat contra sumei de 1 Leu, dar numai impreuna cu un abonament de tip Nelimitat XL  pentru o perioada de 2 ani de zile. G2 Mini costa la liber 799 lei.

900

Daca vreti un abonament si in acelasi timp un telefon cu o baterie uriasa, probabil ca Allview P6 Energy este cea mai buna oferta deoarece costa numai 1 leu impreuna cu un abonament de tip Nelimitat XL pentru 2 ani de zile. 899 lei este pretul telefonului la liber.

ggg

Cei de la Telekom au in oferta o gramada de telefoane ce costa numai 1 leu impreuna cu un abonament si tot eu au si cele mai multe oferte in materie de telefoane mobile gratuite sau ce costa numai 1 leu. As mai enumera multe modele de la Allview din seria Viper sau Xtreme, telefoane LG, HTC One Mini, Sony xperia M, Samsung Galaxy A3, A5, S5 Mini dar si modele de la Huawei. Toate costa numai 1 leu si pot spune ca cei de la Telekom stau cel mai bine la acest capitol.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.