Raceste-ti Telefonul si Economiseste Baterie

Chiar daca vara a trecut, am sa prezint o aplicatie care ajuta acele persoane care vor sa profite de dispozitivul lor Android la maximum ruland aplicatii solicitante sau jocuri cu grafica pretentioasa ceea ce duce la supraincalzirea dispozitivului.

Cooler Master este o aplicatie proiectata sa inchida aplicatiile care ruleaza in fundal si care mananca resurse, in special procesor, astfel conservand baterie si reducand supraincalzirea procesorului.
Aceasta aplicatie este si o functie in servicii android care ii permite sa ruleze in fundal si sa previna repornirea aplicatiilor.
1
Aplicatia se instaleaza si se configureaza forte usor.
Pentru inceput, intrati si descarcati-o de pe Google Play, faceti click aici pentru descarcare.

Dupa instalare, deschideti aplicatia. Aceasta are o interfata foarte moderna si usor de folosit, nu trebuie decat sa faceti click pe “DETECT OVERHEATING APPS”

2

Articolul continua dupa reclama:

Acum aplicatia scaneaza telefonul de programe care ii solicita excesiv si fara motiv procesorul, apoi va prezenta o lista cu aplicatii care vor fi inchise.
3

CITESTE SI:  TOP 10 aplicatii martie 2017- Ai root deja facut?

4

Ca setarile sa ramana permanente iar aplicatiile sa ramana inchise, activati functia de rezidenta din setarile aplicatiei cu “LONG-LASTING COOLING”

5

Apoi trebuie sa acceptati instalarea serviciului din meniul setari Android iar cu acest past ati terminat configurarea corecta a aplicatiei.

6

Sigur te intereseaza si:

More from Florin Andrei

Actualizare / resoftare ROM Oficial Leagoo M5 – 09.09.2016

Actualizare / resoftare ROM Oficial Leagoo M5 – 09.09.2016 – Se pare...
Citeste tot

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *