Acasă Stiri Android Si Noutati Cu ce oferte vine de Paste compania Allview?

Cu ce oferte vine de Paste compania Allview?

1
nofollow

Cu ce oferte vine de Paste compania Allview? Da, noi il asteptam in principal pe X5 Soul, telefon cu “notch” si primul de acest gen aflat sub brand local. Insa, pana sa-l vedem in rafturile magazinelor, haideti sa aflam cum suna oferta de Paste a celor de la Allview.

Asa cum era de asteptat, sunt puse la bataie la preturi reduse cateva modele de telefoane, exista si o pagina speciala dedicata acestui eveniment.

cu ce oferte vine de paste compania allview?

Daca vom sta bine sa analizam ofertele, vom observa ca sunt chiar multe produsele cu preturi reduse!

Cap de lista este insa Allview X4 Soul Infinity Plus (review), acesta are un pret redus de la 1799.99 lei la 1599.99 lei. In plus, toate comenzile vor primi automat o boxa Allview V Bass, valoarea acesteia este de 199 lei.

X4 Soul Infinity Plus cu ce oferte vine de paste compania allview?

Unul dintre singurele telefoane cu proiector disponibile la nivel global la ora actuala, este Allview X4 Soul Vision (review). Acesta isi pastreaza aparent pretul, insa cei ce-l vor cumpara, vor primi cadou un ceas Allview Allwatch S.

X4 Soul Vision cu ce oferte vine de paste compania allview?

Allview V3 Viper (review) este lansat la inceputul anului 2018 si are un pret standard de 899lei. Compania reduce acum pretul cu 149.99 lei si astfel, V3 Viper are un pret final de 749 lei.

V3 Viper cu ce oferte vine de paste compania allview?

X4 Soul Infinity L Steel Gray devine acum cel mai accesibil terminal cu display 18:9 de la Allview. Pretul standard este de 799 lei, acum el este redus pana la 599 lei.

X4 Soul Infinity L Steel Gray cu ce oferte vine de paste compania allview?

In afara de telefoane mobile, cei de la Allview au si cateva modele de notebook in oferta. AllBook L are un display de 14″, procesor Intel, sistem de operare Windows 10, 2GB RAM si 32ROM. Acum, este redus cu 100 lei si pretul ajunge pana la 899lei.

cu ce oferte vine de paste compania allview?

Puteti consulta toata oferta accesand acest link, veti descoperi acolo si alte modele de telefoane, chiar mai accesibile fata de cele prezentate mai sus! Ofertele sunt valabile pana in data de 30.04.2018.

1 COMENTARIU

  1. Da , sunt reduceri destul de insemnate , dar daca cauti mai atent poti gasi unele oferte si pe alte site-uri , de exemplu am cumparat un Allview x4 sul infinity L night sky tot la 599,99 lei de pe emag acum 2 luni , depinde doar de cata rabdare ai ca sa poti prinde ofertele :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here