Acasă Stiri Android Si Noutati Oficial: EURO 2020 nu se mai joaca anul acesta si se amana...

Oficial: EURO 2020 nu se mai joaca anul acesta si se amana (2021)

0

Oficial: EURO 2020 nu se mai joaca anul acesta si se amana (2021)

O noua veste proasta pentru microbisti. Turneul final Euro 2020 ce ar fi trebuit sa inceapa in data de 12 iunie 2020, se amana pentru anul viitor, decizia deja a fost luata de catre UEFA.

Anuntul facut de Federația din Norvegia, prima care si-a informat fanii:

oficial: euro 2020 nu se mai joaca anul acesta si se amana (2021)

Initial, se spunea ca UEFA doreste totusi sa organizeze turneul in noiembrie si decembrie 2020, dar aceasta varianta a fost respinsa de catre oficiali. Pe termen nelimitat, se suspenda inclusiv  Champions League si Europa League.

Spre finalul zilei de astazi, Comitetul Executiv al UEFA va valida deciziile ce au fost luate la pranz. Avem insa si data de desfasurare a turnelului in 2021, tot perioada 11 iunie – 11 iulie.

oficial: euro 2020 nu se mai joaca anul acesta si se amana (2021)

Restul detaliilor raman neschimbate, orasele sunt aceleasi, la fel si echipele participante. Primul meci ar fi trebuit sa aiba loc fix la Roma, partida dintre Italia si Turcia.

Romania nu cred ca este foarte deranjata de aceasta situatie, primim inca o gura de aer si in acest timp, poate reusim sa finalizam metroul pana la aeroportul Henri Coanda si de ce nu, toate stadioanele pe care ni le-am propus sa le modernizam pentru Euro 2020.

Deja fusese amanat si primul baraj pe care Romania trebuia sa-l joace cu Islanda. Daca reusim sa trecem de meciurile de baraj, vom juca in 2021 in grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria.

Teoretic, primul meci al nostru (Austria – Romania) se va juca in data de 13 sau 14 iunie 2021 pe Arena Nationala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here