Connect with us

Reteaua de socializare isi schimba numele si sigla, Twitter X, cred ca este totusi o actiune destul de fortata si exagerata. Platforma a fost fondata in 2006 de Jack Dorsey, Biz Stone si Evan Williams, dovedindu-se a fi o forta puternica in lumea online si a avut un rol deosebit de important in comunicare si difuzarea informatiilor in timp real.

Insa, in data de 27 octombrie 2022, Twitter a ajuns pe mainile lui Elon Musk pentru fabuloasa suma de 44 miliarde USD. Si este clar ca incepand cu acel moment, reteaua de socializare a trecut printr-o serie de schimbari, unele mai mult sau mai putin notabile.

Dar cea mai importanta abia acum urmeaza. Conform sursei, Elon Musk intentioneaza sa transforme numele Twitter in “X” si sa elimine incetul cu incetul simbolul iconic cu pasarea albastra. Stirea a fost postata de catre proprietarul platformei de social media in weekend, generand o multime de speculatii.

Reteaua de socializare isi schimba numele si sigla, Twitter X

Totusi, noul director executiv, Linda Yaccarino, a dezvaluit ca “X” va reprezenta “stadiul viitor al interactivitatii nelimitate – focalizat pe audio, video, mesagerie, plati/bancare”. Reprezentantii companiei au mai anuntat ca platforma reinventata va beneficia inclusiv de inteligenta artificiala.

Reteaua de socializare isi schimba numele si sigla, Twitter X

In momentul de fata, platforma ce urmeaza a fi rebotezata sufera de o scadere de 50% a fluxului de bani. O strategie de a reinjecta capital a fost lansarea Twitter Blue, un serviciu care ofera posibilitatea de a plati 8 dolari pe luna pentru a obtine un tick albastru de “Verificat” ce vine la pachet cu functii aditionale, cum ar fi posibilitatea de a edita tweet-uri, un numar mai mare de caractere permise si venituri din reclame.

Linda Yaccarino, CEO Twitter a spus ca este un eveniment neobisnuit, fie in viata personala sau in afaceri, sa ai ocazia de a lasa o alta impresie semnificativa. Twitter a lasat o amprenta uriasa, schimband modul in care ne comunicam. Acum, X are intentia de a merge mai departe, transformand scena globala de dialog.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!