Connect with us

Veste buna pentru cei ce folosesc aplicatia YouTube Music si vor sa fredoneze melodiile, dar sa o faca asa cum trebuie. Asta nu este o noutate in domeniu, asa ceva exista in cadrul aplicatiilor Apple Music sau Spotify. Insa, versiunea de la YouTube ramasese ceva in urma si Google s-a gandit ca este timpul pentru un refresh.

Astfel, daca preferati sa o folositi (nu YouTube normal) si o veti actualiza la versiunea 5.51.50, este posibil sa incepeti sa va bucurati de noua optiune, una care a fost implementata cu ajutorul serviciului MusixMatch (pana acum era ceva standard, nu urmarire in timp real). Daca inca nu apare actualizarea in Play Store, aveti putina rabdare si mai incercati.

youtube music versuri

Urmarea versurilor in timp real va functiona pe orice melodie care deja are versurile incarcate, exista si optiunea de a ajusta dimensiunea textului. Noutatea este data in primul rand de posibilitatea de a urmari in timp real versurile pe masura ce melodia este redata.

YouTube Music (aparuta in 2015) este o platforma de streaming muzicala online, dezvoltata si operata de catre Google. Utilizatorii pot explora si asculta muzica pe baza genurilor, artistilor sau a listelor de redare favorite. Serviciul este disponibil pe web sau prin intermediul aplicatiilor mobile pentru sistemele de operare Android si iOS.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *