Acasă Stiri Android Si Noutati One Plus 2 in Romania prin Quickmobile, iata pretul

One Plus 2 in Romania prin Quickmobile, iata pretul

0
nofollow

One Plus 2 in Romania prin Quickmobile, iata pretul – Desi ma asteptam sa fie ceva mai scump, iata ca cei de la quickmobile reusesc sa listeze One Plus 2 la un pret destul de ieftin…Spun ieftin in comparatie cu prima generatie de OnePlus One, lucru oarecum ciudat deoarece modelul recent lansat este mult mai performant fata de prima generatie.

Pret One Plus 2 16GB – 1799 lei

Pret One Plus 2 64GB – 1999 lei

sgs One Plus 2 in Romania prin Quickmobile, iata pretul

OnePlus 2 poate fi cumparat si in rate tot de la ei, incepand cu 150 de lei pe luna, rate fixe fara dobanda si fara avans.

Presimt ca este un telefon ce se va vinde destul de bine, mai ales avand in vedere pretul bun cu care este listat si va fi un concurent pentru modelele de top lansate in 2015. Pe langa acest model, ei au mai anuntat si listarea altor produse noi:

“QuickMobile rămâne în continuare primul retailer care pune la dispoziția românilor pasionați de tehnologie cele mai în vogă telefoane, iar prin intermediul serviciului premium Shopping în avanpremieră, luna aceasta le oferim terminalele Samsung Galaxy A8 și One Plus 2, disponibile la precomandă pe site, în timp ce Samsung Galaxy J5 și noua tabletă de la Nokia, N1, se află deja în stocurile noastre, în exclusivitate timp de 15 zile înaintea altor retaileri de pe piața locală”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.  

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here