Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy S10 Lite si Note 10 Lite, primesc certificari

Published

on

Samsung Galaxy S10 Lite si Note 10 Lite – in ultimii ani, au tot aparut zvonuri in legatura cu versiuni mai accesibile ale modelelor flagsip, cele produse de Samsung.

Pana in 2019, zvonurile au ramas zvonuri i Samsung nu ne-a oferit asa ceva. Personal, nu cred ca ar fi avut de ce sa o faca, ei au acoperit destul de bine toata gama de telefoane mobile.

Samsung Galaxy S10 Lite si Note 10 Lite

Cel putin in 2019, au fost destul de productivi si au venit in fata publicului cu multe modele noi, dar si serii noi. Dar in ultima perioada, se vorbeste din ce in ce mai des despre Samsung Galaxy S10 Lite si Note 10 Lite.

Advertisement

2014 a fost anul in care Samsung a prezentat ultimul telefon de acest gen, se intampla cu o versiune a lui Galaxy S5. Insa, se pare ca modelele actuale nu vor ramane la stadiul de zvon sau concept, deja au primit mai multe certificari, printre ele fiind si cea Bluetooth.

Prezenta unui Note 10 Lite, poate fi inteleasa sau explicata, sa spunem ca utilizatorii si-au dorit un telefon cu S-Pen, dar unul cu o diagonala mai mica fata de verisunea de baza. Pe de alta parte, nu stiu cum am putea explica aparitia unui Samsung Galaxy S10 Lite.

Telefoanele ar urma sa fie lansate in data de 10 ianuarie 2020 si spre exemplu, pretul lui Note 10 Lite, ar fi de 59.900 RS (Rupie indiana), adica in jur de 3600 lei.

Advertisement

Chiar daca au terminatia de Lite, modelele ar urma sa aiba un hardware serios. Nici macar diagonala ecranelor nu poate fi trecuta la categoria Lite, 6.69 inch pentru S10 Lite, acesta ar urma sa fie propulsat de un Snapdragon 855 si sa aiba display perforat plus 3 camere foto proncipale, printre care si una de 32MP.

Samsung Galaxy Note 10 Lite – acesta ar putea avea acelasi procesor ca cel de pe Note 9 sau S9, adica Exynos 9810. Apoi, un ecran de tip Dynamic AMOLED cu o diagonala de 6.7 inch, 6GB RAM si 128GB stocare, jack audio, dar si un S-Pen, ceva mai rudimentar fata de cel prezent acum pe Note 10.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des