Acasă Stiri Android Si Noutati OnePlus este campion la update-uri, 9.5.10 pe OP7 PRO

OnePlus este campion la update-uri, 9.5.10 pe OP7 PRO

16

Cred ca este producatorul ce ofera cele mai dese actualizari de software. Nu am primit update-uri atat de dese, nici pe telefoanele Samsung, dar nici pe Xiaomi sau Huawei. Este adevarat ca acestia au in palmares mult mai multe modele si ca le este mai greu sa se ocupe de toate, in acelasi timp.

Am telefonul de 2 saptamani si in acest timp, am primit nu mai putin de 3 actualizari importante. Actualizari importante cu diverse optiuni adaugate, optimizarea softului camerei, securitate, etc.

de ce sa cumperi (sau nu) un oneplus 7 pro oneplus

Cei de la OnePlus, au si un forum in care sunt activi inclusiv cei ce se ocupa in mod direct de soft si astfel, pot afla rapid ce nemultumiri au posesorii de telefoane mobile sub acest brand. Este o comunitate deschisa si mare, un alt aspect pozitiv.

Noua actualizare pe OnePlus 7 PRO (a treia in doua saptamani).

oneplus

Telefoanele ruleaza pe o interfata denumita Oxygen OS, una dintre cele mai rapide din lume, poate cea mai rapida (daca facem exceptie de telefoanele Pixel). Deja cateva modele OnePlus pot fi actualizate inclusiv la Android Q (beta).

Si inca un aspect important. Fata de concurenta, aceste actualizari sunt trimise in acelasi timp, catre toti posesorii. Nu trebuie sa astepti cateva saptamani, sau chiar si luni pentru a primi un update de la OnePlus. Este disponibila chiar si o aplicatie dedicata, este vorba despre Oxygen Updater.

Insa, interfata Oxygen OS, nu este pentru cei ce vor un telefon cu un sistem de operare cu multe optiuni. Este apropiata de un Android stock, sunt disponibile numai cateva setari si functii extra.

Am mai observat ca interfata nu este chiar foarte bine pusa la punct. De la actualizare la actualizare, apar bug-uri noi ce sunt remediate si tot asa. Mai exact, un update, nu este chiar perfect si micile probleme au nevoie si ele de remediere, tot printr-un nou update.

Oricum, in cazul in care cautati un telefon cu un suport bine pus la punct, va puteti indrepta catre unul produs de catre OnePlus.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here