Acasă Stiri Android Si Noutati OnePlus 6, 6T si 7 primesc update Android Q 10 Beta

OnePlus 6, 6T si 7 primesc update Android Q 10 Beta

0

OnePlus 6, 6T si 7 primesc update Android Q 10 Beta – Oficial, OnePlus 6, 6T si 7, se vor bucura de cea mai noua versiune de Android, versiunea 10 Q, insa in format Beta. Este un anunt oficial ce a aparut pe site-ul celor de la OnePlus.

Avantajul acestui producator este acela ca nu are multe modele in portofoliu si astfel, se poate ocupa mult mai bine si mai in amanunt de customizarea lui Android 10 Q. Probabil, tot aceste OnePlus 6, 6T si 7 vor primi actualizarea finala, ramane de vazut cand.

oneplus 6, 6t si 7 primesc update android q 10 beta

OnePlus sta destul de bine la capitolul update de soft, cred ca vor fi printre primii care vor aduce versiunile stabile de Android 10 Q.

“În colaborare cu Google, suntem mandri sa oferim utilizatorilor seriilor OnePlus 6 / 6T și OnePlus 7 o privire rapida asupra viitorului Android. Deoarece aceasta este o versiune beta a aplicației Android Q, este posibil ca unele funcții sa lipseasca sau sa nu funcționeze corect.”

Oricine detine un astfel de telefon, poate intra pe forumul oficial si poate instala noul sistem de operare. Tot de acolo, puteti afla si ce probleme sunt in versiunea “Beta”, dar si ce spun alti utilizatori.

Modul portret al camerei principale nu functioneaza, aceasta pare a fi principala problema.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here