Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Mix Fold 4 se apropie și el de lansare

Published

on

Conform ultimelor informații apărute în publicația GSMChina, viitorul telefon Xiaomi Mix Fold 4 se apropie de momentul lansării. Codul intern al dispozitivului, “Ruyi”, a fost identificat în sursa Mi, iar detaliile sugerează caracteristici interesante pentru acest model.

Numerele de model ale Xiaomi Mix Fold 4, atât pentru piața globală, cât și pentru cea chineză, au fost listate ca 2405CPX3DG și 2405CPX3DC, respectiv.

Cifrele “2405” din numerele de model pot indica o posibilă lansare în luna mai a anului 2024, deși zvonurile anterioare sugerau o lansare în a doua jumătate a anului.

Advertisement

Ar putea fi plimul lor pliabil disponibil internațional

Xiaomi Mix Fold 4

Xiaomi Mix Fold 4

Xiaomi Mix Fold 4 ar urma să fie echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 3 și să ruleze pe sistemul de operare Android 14, bazat pe HyperOS, acest model va include conectivitate prin satelit bidirecțională.

Pe lângă această nouă generație de pliabile, compania Xiaomi este așteptata să lanseze și alte modele importante, cum ar fi Xiaomi Mix Flip și Xiaomi 14 Ultra, ambele mega dotate și cu Snapdragon 8 Gen 3 plus comunicarea prin satelit bidirecțională.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des