Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefoanele Huawei ce primesc Android Q 10 si in Romania

Published

on

Telefoanele Huawei ce primesc Android Q 10 – Daca aveti un telefon nou de la Huawei, trebuie sa va asteptati sa primiti Android 10 Q, versiunea oficiala. Pentru moment, discutam despre versiunea “Beta”, recent dezvaluita.

Si daca ati cumparat in 2019 un Huawei mai accesibil, sa spunem ca in jur de 1000 de lei, probabil ca tot oficial, nu veti primi niciodata Android 10. Dar daca detineti un smartphone mai potent, cu siguranta ca veti beneficia de avantajele noului sistem de operare.

Telefoanele Huawei ce primesc Android Q 10 si in Romania

Inainte de a prezenta o versiune stabila, Google dezvaluie mai intai vaersiuni de teste. La data la care scriu acest articol, exista Android Q Beta 3.

Advertisement

Huawei, companie ce se afla in China pe primul loc la capitolul vanzari de telefone, vine cu un anunt legat de acest update si dezvaluie 8 modele ce vor fi updatate la Android 10.

Telefoanele Huawei ce primesc Android Q 10 si in Romania

Nu stim insa cand telefoanele Huawei vor primi acest update si daca va fi totusi un “Beta” sau o varianta finala. Cert este ca discutam despre modele de top: Huawei Mate 20, Mate 20 PRO, P30, P30 PRO, Honor V20 si Magic 2.

Ramane de vazut daca in perioada urmatoare, vor mai aparea pe lista si alte modele, poate se vor gandi si la cele mai accesibile.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des