Acasă Stiri Android Si Noutati Telefoanele Huawei ce primesc Android Q 10 si in Romania

Telefoanele Huawei ce primesc Android Q 10 si in Romania

0

Telefoanele Huawei ce primesc Android Q 10 – Daca aveti un telefon nou de la Huawei, trebuie sa va asteptati sa primiti Android 10 Q, versiunea oficiala. Pentru moment, discutam despre versiunea “Beta”, recent dezvaluita.

Si daca ati cumparat in 2019 un Huawei mai accesibil, sa spunem ca in jur de 1000 de lei, probabil ca tot oficial, nu veti primi niciodata Android 10. Dar daca detineti un smartphone mai potent, cu siguranta ca veti beneficia de avantajele noului sistem de operare.

telefoanele huawei ce primesc android q 10 si in romania

Inainte de a prezenta o versiune stabila, Google dezvaluie mai intai vaersiuni de teste. La data la care scriu acest articol, exista Android Q Beta 3.

Huawei, companie ce se afla in China pe primul loc la capitolul vanzari de telefone, vine cu un anunt legat de acest update si dezvaluie 8 modele ce vor fi updatate la Android 10.

telefoanele huawei ce primesc android q 10 si in romania

Nu stim insa cand telefoanele Huawei vor primi acest update si daca va fi totusi un “Beta” sau o varianta finala. Cert este ca discutam despre modele de top: Huawei Mate 20, Mate 20 PRO, P30, P30 PRO, Honor V20 si Magic 2.

Ramane de vazut daca in perioada urmatoare, vor mai aparea pe lista si alte modele, poate se vor gandi si la cele mai accesibile.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here