baterie

OnePlus Watch 2 cu display rotund in 2024

OnePlus Watch 2 cu display rotund in 2024

OnePlus se pregateste sa lanseze cea de-a doua generatie a ceasului sau, OnePlus Watch 2, in anul 2024, potrivit unor informatii recente.

Primul model, OnePlus Watch, a fost lansat in 2021 si nu a fost primit foarte bine de public, ceea ce a dus la discontinuarea si oprirea suportului pentru acesta in 2022. Asa ca, mai incearca o data sau cel putin asa spun sursele.

Max Jambor, un leaker cunoscut in industrie, a dezvaluit ca noul model va pastra designul circular al ecranului, specific brandului OnePlus. Spre deosebire de predecesorul sau, care rula un sistem de operare proprietar asemanator cu Wear OS, noul model va rula efectiv Wear OS.

Acesta este un pas important, avand in vedere ca sistemul de operare proprietar al primului model nu a fost bine primit, limitand ceasul la functii de baza de urmarire a fitnessului.

OnePlus Watch 2 – inca un smartwatch la orizont

OnePlus Watch 2 cu display rotund in 2024

In plus, Jambor a mentionat ca noul OnePlus Watch 2 nu va fi un rebranding al unui smartwatch OPPO, deoarece toate ceasurile OPPO cu Wear OS au un ecran patrat. Acest detaliu este relevant, avand in vedere ca OnePlus si OPPO sunt ambele sub umbrela grupului BBK Electronics, deja am discutat pe larg despre acest subiect.

OnePlus Watch 2 cu display rotund in 2024

Pentru a oferi un context, primul OnePlus Watch avea un ecran AMOLED HD de 1.39 inci cu o rezolutie de 454×454 pixeli si un cadran de 46 mm. Acesta venea la pachet cu 110 moduri de antrenament si cu o serie de senzori, inclusiv unul pentru monitorizarea oxigenului din sange (SpO2), monitorizarea somnului, a ritmului cardiac si a stresului.

Data exacta de lansare nu a fost inca anuntata, dar se asteapta ca lansarea sa aiba loc la sfarsitul lunii martie 2024, similar cu generatia trecuta.