Connect with us

Stiri despre telefoane

iPhone 15 PRO si MAX problemele ecranului verde, burn-in

Published

on

iPhone 15 PRO si MAX problemele ecranului verde, burn-in, ceva ce nu ar trebui sa experimenteze nicun posesor de smartphone, mai ales daca acesta este nou si extrem de scump. Insa, avand in vedere ca este ceva nou lansat si vandut in zeci de milioane de exemplare, posibil sa fie totusi normal (oarecum) sa apara probleme. Insa, normal numai daca sunt limitate si izolate.

Desi iPhone 15 Pro si Pro Max au fost lansate de doar cateva saptamani, utilizatorii au inceput deja sa raporteze o serie de probleme care ridica semne de intrebare despre calitatea acestor dispozitive de ultima generatie. Una dintre cele mai notabile probleme este legata de ecran, mai exact de fenomenul cunoscut sub numele de “burn-in” sau arderea ecranului.

Acest fenomen nu este nou in lumea tehnologiei, dar faptul ca apare la un dispozitiv atat de recent si de inalta calitate ca iPhone 15 Pro este destul de surprinzator.

Advertisement

Posesori din diferite parti ale lumii au raportat ca ecranele lor prezinta semne de ardere, unele chiar imediat dupa pornirea dispozitivului. Stati linistiti, telefoanele cu Android nu sunt nici ele ocolite de acest fenomen!

iPhone 15 PRO si MAX ar putea avea unele mici probleme de display!

In acest context, s-a ridicat intrebarea daca problema este cauzata de algoritmul sistemului sau daca este o problema hardware reala.

Daca este o problema legata de hardware, acesta ar putea fi un semnal de alarma serios pentru Apple, mai ales daca ne gandim la faptul ca dispozitivele afectate sunt din prima serie si au depasit deja perioada de returnare. Aceasta inseamna ca utilizatorii afectati vor trebui sa recurga la service pentru a rezolva problema, ceea ce nu este deloc ideal.

Advertisement

Dar nu doar utilizatorii de iPhone sunt afectati. S-au primit rapoarte si de la utilizatorii de iPad care se confrunta cu probleme similare.

Desi nu s-a confirmat inca daca este vorba de un defect hardware, toate indiciile sugereaza ca problema ar putea fi legata de software. Asta inseamna ca o actualizare viitoare a sistemului de operare ar putea rezolva aceasta problema enervanta.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des