Connect with us

Stiri despre telefoane

A transformat Dacia Duster intr-o limuzina de lux

Published

on

A transformat Dacia Duster intr-o limuzina de lux, modelul fiind expus la Salonul Student Auto, alaturi de alte versiuni interesante. Panoramic, LED-uri, televizor, cuier, “toate nebuniile”, este concluzia celor ce au vazut “pe viu” acest model customizat.

Si chiar ca este un model la care s-a lucrat destul de mult, nu este o simpla Dacia Duster care s-a bucurat de mici transformari in interior. A fost marita distanta intre punti, ampatamentul a fost marit cu 1520mm si acum, masina are o lungime de 5.8 metri (4.3m in versiunea de fabrica).

Dacia Duster – limuzina de lux

Advertisement

In clipul de mai sus pot fi vazute modificarile si dimensiunile autoturismului transformat in limuzina, una care nu are foarte multe sanse sa ajunga sa fie produsa si vanduta intr-un numar mare de exemplare.

dacia lux

Dar chiar si asa, trebuie sa-i admiram pe studentii Facultatii de Mecanica și Tehnologiei din Pitesti, este pentru rpima data cand vedem un Duster cu 4 locuri individuale, conectivitate la internet, doua televizoare LCD, camera video pentru conferinte, panou despartitor intre compartimentul soferului si cel al pasagerilor, 3 trape, multiple prize USB sau alte imbunatatiri.

De customizare probabil s-a ocupat tot compania Romturingia, ei sunt cei care de-a lungul timpului au adus in atentia publicului astfel de idei indreznete. O parte a proiectelor de care au avut grija poate fi vazuta si pe site-ul lor, putem admira un Duster cu senile, unul cu amenajari speciale, o versiune hard top, etc.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des