Connect with us

Pareri Digi Mobil dupa 3 ani de utilizare si fac o precizare de la inceput, nu este un articol sponsorizat, sunt pur si simplu parerile unui utilizator care s-a portat de la Orange la Digi in vara anului 2020. Intre timp, am renuntat la serviciile de televiziune (complet), dar cu toate astea, tot am TV de la ei. Nu stiu cum, dar pe un Smart TV, inca functioneaza chiar daca abonament TV nu mai platesc de cativa ani. Poate citeste cineva de la Digi si-mi explica ce si cum…

Nu am renuntat la TV din cauza unor nemultumiri, pur si simplu nu ma uit la televizor. Sau daca o fac, am instalat Digi Online pe Tv sau alte aplicatii. In schimb, am mai portat un numar din familie tot la ei si am ramas cu 2 abonamente de 2 euro la telefonia mobila + abonammentul la internet.

In medie, platesc in jur de 60 – 65 lei pe luna pentru aceste 3 servicii. Si abonamentele de 2 euro sunt mai mult decat suficiente, traficul inclus 4G este mare si niciodata nu am consumat mai mult de 2 sau 3GB / luna, practic nu am unde.

Pareri Digi Mobil dupa aproape 3 ani de utilizare – ceva probleme?

Ceva probleme au fost la inceput, acestea tineau de semnalul 4G in apartament (Brasov) si ma loveam de problema cand era “cazut” semnalul de WiFi. Observ ca problema s-a mai remediat si acum, semnalul este o idee mai puternic in locuinta. Fix in acest moment am facut un test de viteza si am la download in jur de 13Mbps in reteaua 4G, viteza decenta in apartament.

pareri digi mobil 3 ani

In acesti aproape 3 ani de zile am fost plecat in cateva tari straine in scurte vacante si niciodata nu am avut probleme cu serviciul de roaming, cu internetul sau cu reteaua de telefonie mobila. Nici in Romania nu am avut aproape deloc probleme si am umblat destul de mult.

Convorbirile telefonice sunt bune, exista VoLTE, nu am utilizat deloc 5G-ul, momentan nu ma intereseaza chiar daca am un telefon 5G. Nu am stat sa vanez semnal in mijlocul orasului. Deci per total, experienta cu ei este una foarte buna si sper sa ramana asa.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

1 Comment

1 Comment

  1. Cristina

    iulie 11, 2023 at 19:21

    Cea mai … companie din toate timpurile, cu oameni incompetenti care pierd timpul degeaba la telefon si bineinteles iau un salariu sa faca nimic. Am incheiat un contract cu Digi pt instalarea internetului specificand in mod concret ca am nevoie de internet incepand cu data de 1 iulie anul curent dar nici pana la aceasta data nu a fost instalat. Am sunat la centru Digi de nenumarate ori unde au raspuns de fiecare data persoane diferite dar care nu sunt capabile sa rezolve situatia . Sunt ca niste roboti care stiu sa spuna revenum cu informatii dar niciodata nu au revenit! Tare sunt curioasa sa stiu cine plateste aceste persoane ……. sa faca nimic. Nu pot sa spun decat sa va fie RUSINE!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *