S-a vorbit mult in ultimii ani despre faptul ca cei de la  Samsung ar  lansa sau ar trebui sa lanseze Galaxy X, un telefon cu ecran pliabil care se indoaie la jumatate astfel reducand marimea telefonului, insa cum lansarea pare ca se tot amana (erau doar speculatii, nimic oficial) alte companii au intrat in segment cu prototipuri destul de ciudate si cu siguranta nemaivazute.

Oppo-folding-mobile-device Oppo prezinta un telefon ce ne aminteste de cele cu clapeta, marea diferenta fiind ecranul tactil pliabil din interior!
Am mai vorbit despre un telefonul chinezesc flexibil aici,  iar astazi va prezint prototipul celor de la Oppo, un prototip ce nu a fost prezentat oficial ci este disponibil doar in poze si intr-un scurt videoclip. Telefonul pare a fi mai mult un phablet, are un ecran destul de mare iar rama ce incojoara ecranul pare sa aiba un gen de balama la jumatatea telefonului, acolo unde acesta se pliaza, il puteti vedea in actiune in videoclipul de mai jos, scurt ce-i drept dar suficient cat sa ne facem o idee:

Mai multe detalii despre acest prototip nu avem, dar este totusi interesant cum vedem din ce in ce mai des ecrane flexibile si inovatii noi in domeniul acesta. Cu siguranta liderii pe piata acestor tipuri de ecrane sunt LG si Samsung, abele companii prezentand ecrane flexibile ce se indoaie sau se ruleaza in timp ce functioneaza!

CITESTE SI:  Noul CUBOT POWER primeste pret in cadrul gearbest.com

header Oppo prezinta un telefon ce ne aminteste de cele cu clapeta, marea diferenta fiind ecranul tactil pliabil din interior!
Chiar zilele trecute Samsung a prezentat o alta traznaie, un ecran ce se ruleaza insa nu este orice ecran ci unul OLED cu rezolutie FullHD, o dimensiune de 5,7 inch. Este interesant de privit acest ecran in actiune sub protectia unei cupole din plastic, ecranul avand doar 3mm grosime. De data aceasta, modelul este prezentat oficial de catre Samsung la San Francisco, ceea ce inseamna ca mult asteptatul Galaxy X chiar poate deveni realitate curand.

Avand in vedere cum avanseaza tehnologia, cu siguranta aceste telefoane vor fi produse in masa in viitorul apropiat, intrebarea ramane insa: Ati folosi un astfel de telefon? 🙂

Oppo prezinta un telefon ce ne aminteste de cele cu clapeta, marea diferenta fiind ecranul tactil pliabil din interior!

2 COMMENTS

  1. Un telefon interesant că idee dar rămâne o mare întrebare: La câte cicluri inchidere- deschidere rezista ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree