Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus Nord, de ce cu doua camere pentru selfie? Nu se putea fara?

Published

on

OnePlus Nord, de ce doua camere pentru selfie – aceasta este cea mai proasta veste pe care am auzit-o anul acesta, desigur ca ma refer la acest domeniu. Fiind posesor de OnePlus 7 PRO (poza jos) de aproape un an de zile, ma declar si mai intrigat.

OnePlus Nord, de ce cu doua camere pentru selfie? Nu se putea fara?

OnePlus a fost capabila sa produca telefoane pe care le consider perfecte si acum, “dau cu batul in balta”? Este vorba despre o stire care circula pe multe platforme de tech, cea in care se discuta despre OnePlus Nord.

Neclara si denumirea cele mai accesibile versiuni de OP lansata in ultimii an. Telefonul va fi dezvaluit oficial in data de 10 iulie 2020, evenimentul va avea loc tocmai in India. Dar oficial, va fi disponibil inclusiv in Europa si Romania.

OnePlus Nord – 2x selfie

Posibil sa fie doua varianta sau poate o varianta cu doua denumiri. OnePlus Nord sau/si OnePlus Lite Z! Randarile ne sugerau un telefon cu display perforat, ar fi fost ok si asa.

Advertisement

Dar de ce sa fie dotat cu doua camere de selfie (32 si 8MP) si mai ales acesta sa fie primul OnePlus cu aceasta caracteristica? Se spune ca ecranul va avea o diagonala de 6.4″ si probabil nu se justifica prezenta a doi senzori secundari!

OnePlus Nord, de ce cu doua camere pentru selfie? Nu se putea fara?

Si oricum, cele doua camere foto se folosesc mai mult in convorbirile video de pe retelele de socializare, acolo rezolutia fiind mica si neavand foarte mare importanta calitatea senzorilor.

Apoi mai stim ca fetele sunt mari iubitoare de poze de tip selfie. Sa fie oare un telefon destinat acestei categorii sau mai exact, sa tinteasca publicul mai tanar? Telefonul OnePlus Nord (sau care va fi denumirea reala), va avea ca dotari un procesor de tip Snapdragon 765G, display cu rezolutie FHD+ si o rata de refresh de 90Hz.

Advertisement

Este de asteptat sa aiba un pret oficial de lansare de aproximativ 300 euro. Asteptam cu nerabdare evenimentul prin care va fi dezvaluit!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des