Acasă Stiri Android Si Noutati Orange ofera gratuit 20 GB/luna pentru toţi utilizatorii

Orange ofera gratuit 20 GB/luna pentru toţi utilizatorii

0

Orange ofera gratuit 20 GB/luna pentru toţi utilizatorii, asta se va intampla timp de doua luni şi in plus, companie are 20 de zile de oferte aniversare in cadrul magazinul online.

Daca va intrebati de ce se intampla toate astea, trebuie sa stiti ca cei de la Orange aniverseaza in aceasta perioada 20 de ani de activitate in Romania.  Pana in aprilie 2002, Orange a operat sub brand-ul Dialog la noi in tara si conform Wikipedia, numarul de abonati era in 2014 in crestere:

  • 2014 – 10.384.000 în luna iunie
  • 2013 – 10.200.144 în luna iunie
  • 2013 – 10.214.262 în luna martie
  • 2010 – 10,4 milioane în decembrie
  • 2009 – 10,99 milioane în decembrie
  • 2008 – 9,3 milioane în martie
  • 2007 – 8 milioane în septembrie
  • 2006 – 7 milioane în decembrie
  • 2006 – 5 milioane în martie
  • 2000 – 1 milion în septembrie

Acest bonus este oferit tuturor abonatilor, nu conteaza daca este vorba despre persoane fizice sau firme, utilizatori de abonamente sau de cartele preplatite, tot ce trebuie sa faceti este sa activati bonusul din “Contul meu Orange”. Puteti face asta fie pe PC accesand site-ul oficial, fie descarcand din Google Play aplicatia dedicata.

Trebuie sa stiti ca perioada de activare este 6 iunie – 30 iunie 2017.

În 20 de ani de prezenţă în România, am crescut alături de clienţii noştri. Le-am ascultat nevoile şi am inovat, astfel încât să răspundem aşteptărilor lor. Standardele lor au devenit reperele noastre şi ne-am propus de fiecare dată să întrecem aşteptările. Acum, după două decenii, ne dorim să le mulţumim şi să răsplătim fidelitatea clienţilor noştri. Toate produsele şi serviciile oferite clienţilor noştri de-a lungul acestor ani reflectă preocuparea constantă a unei echipe de profesionişti de a inova, astfel încât să oferim clienţilor acces la noi oportunităţi aduse de transformarea digitală prin intermediul conectivităţii crescute şi al unei reţele de încredere. a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer  în cadrul Orange România.

In plus, clientii care vor accesa site-ul oficial orange.ro, vor avea parte de bonusuri de puncte Orange Thank You, oferte speciale si preturi reduse la telefoane sau accesorii, ofertele se vor schimba de la o zi la alta.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here