Acasă Stiri despre telefoane Orange Rono – Gratuit Cu Un Abonament Nou La Orange

Orange Rono – Gratuit Cu Un Abonament Nou La Orange

9

Orange Rono – Gratuit Cu Un Abonament Nou La Orange

Si vorbim aici despre un telefon capabil, Orange continuand seria telefoanelor aflate sub brand propriu prin lansarea acestui terminal.

Este de retinut faptul ca firma Orange nu este producatoarea acestor telefoane, ele fiind doar rebranduite, producatorii reali fiind Alcatel, ZTE, Huawei, etc.

t

Orange Rono este o oferta buna chiar daca-l cumparati fara incheierea unui contract, pretului sau ajungand in acest caz la 175 E, ceea ce inseamna putin peste 750 lei, un pret corect daca aruncam o privire peste specificatiile tehnice foarte bune ale acestui smartphone ce includ conectivitate 4G si Android KitKat.

ii

In cazul de fata, Orange RONO este un rebrand al telefonului ZTE Blade Vec.

[ultimatetables 23 /]

9 COMENTARII

  1. Corect acest model vine defect din fabrica de exemplu camera uneori nu merge plus uneori aplicatile o iau razna se închid se aprind pur si simbu singure..nu nu am fost multumit

  2. Am si eu la fel un telefon rono oringi si mise stinge singue si reporneste singur ce are de fapt ca nu anteleg am crezut ca am facut eu ceva din setari nu mai stiu unde am unblat da de fapt e devina telefonu si e din vina mea va multumesc de informatie am sa merg la magazin sa al dau an napoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.