Acasă Stiri Android Si Noutati Orange Rono – Gratuit Cu Un Abonament Nou La Orange

Orange Rono – Gratuit Cu Un Abonament Nou La Orange

9

Orange Rono – Gratuit Cu Un Abonament Nou La Orange

Si vorbim aici despre un telefon capabil, Orange continuand seria telefoanelor aflate sub brand propriu prin lansarea acestui terminal.

Este de retinut faptul ca firma Orange nu este producatoarea acestor telefoane, ele fiind doar rebranduite, producatorii reali fiind Alcatel, ZTE, Huawei, etc.

t

Orange Rono este o oferta buna chiar daca-l cumparati fara incheierea unui contract, pretului sau ajungand in acest caz la 175 E, ceea ce inseamna putin peste 750 lei, un pret corect daca aruncam o privire peste specificatiile tehnice foarte bune ale acestui smartphone ce includ conectivitate 4G si Android KitKat.

ii

In cazul de fata, Orange RONO este un rebrand al telefonului ZTE Blade Vec.

[ultimatetables 23 /]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

9 COMENTARII

  1. Corect acest model vine defect din fabrica de exemplu camera uneori nu merge plus uneori aplicatile o iau razna se închid se aprind pur si simbu singure..nu nu am fost multumit

  2. Am si eu la fel un telefon rono oringi si mise stinge singue si reporneste singur ce are de fapt ca nu anteleg am crezut ca am facut eu ceva din setari nu mai stiu unde am unblat da de fapt e devina telefonu si e din vina mea va multumesc de informatie am sa merg la magazin sa al dau an napoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here