Connect with us

Stiri despre telefoane

OSOM OV1, telefon nou de la un producator nou

Published

on

OSOM OV1 este un smartphone flagship, asteptat sa soseasca spre vara acestui an. Produs de o companie noua si totul este nou in legatura cu acest telefon mobil misterios, inclusiv partea de design. Compania OSOM a fost fondata de cativa membri ce au facut parte din Essential, acestia lansand pana acum 2 modele de telefoane, insa fara prea mare succes.

Sa speram ca de data aceasta vor reusi sa intre mai tare pe piata si de ce nu, poate au puterea sa faca un flagship adevarat, cu pret mai mic in comparatie cu concurenta. Acum, sunt cateva date oficiale legate de OV1, ele au fost oferite chiar de catre Jason Keats, CEO.

OSOM OV1

Telefonul ar urma sa fie fabricat din materiale premium, oțel inoxidabil, titan și ceramica. Keats a dezvaluit ca modulul camerlor și butoanele vor folosi inclusiv titan, iar sasiul fabricat din oțel inoxidabil. Spatele va fi realizat din ceramica si zirconiu. Sub carcasa, tot vesti bune, adica o serie de componente de top.

Advertisement

Am aflat ca procesorul va fi unul din seria 8 de la Snapdragon, insa nu stim daca chiar ultima versiune sau unul o idee mai vechi, dar tot super puternic. Pentru inceput, OSOM OV1 nu va avea foarte multe camere foto, compania a optat numai pentru un senzor principal de 48MP si unul de 12MP. In materie de selfie, va exista o camera de 16MP.

Interesant ca desi vedem un senzor de amprente in partea din spate si oarecum clasic, ecranul va avea tehnologie OLED si stim ca de regula, acest tip de display are amprenta integrata, chiar si in cazul unor telefoane ceva mai accesibile, nu neaparat versiuni flagship.

Telefonul va avea inclusiv conectivitate 5G si va costa sub 1000 USD. Inital, era de asteptat ca OSOM OV1 sa apara acum, in cadrul MWC 2022. Insa, lansarea a fost amanata si va sosi in vara lui 2022.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des