Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Z Fold4 pret la eMag pentru varianta de top

Published

on

Samsung Galaxy Z Fold4 ajunge rapid si la eMag, putem afla astfel ce pret au versiunile disponibile. Este clar, acest smartphone nu este unul pentru toate buzunarele. Si nu neaparat dimensiunile ceva mai mari ar fi responsabile, cred ca la pret ar trebui sa ne uitam pentru prima data!

Unii ar spune ca iti poti cumpara si o masina SH, poate ca asa este! Dar pe de alta parte, este genul de telefon ce poate fi numit de lux sau premium, din orice unghi l-ai privi. Are o tehnologie pe care nu o vedem in alta parte si aceasta tehnologie nu este deloc ieftina.

Samsung Galaxy Z Fold4 pret emag

Deja specificatiile tehnice sunt cunoscute, nu mai ne legam de ele de data aceasta. Mai bine sa ne indreptam atentia si asupra unor aspecte mai putin stiute despre Samsung Galaxy Z Fold4.

Advertisement

  • Pe site-ul oficial, primim un voucher de 200€ și 1 an gratuit asigurare Samsung Care+ impotriva daunelor accidentale. Avand in vedere ca este genul de telefon mai pretentios, aceasta asigurare nu poate fi trecuta cu vederea.
  • Daca-l cumparam de la eMag, primim un card cadou de 1000 de lei. Acesta poate fi utilizat tot la eMag. Nu ar fi fost mai ok ca aceasta suma sa se scada direct din pretul initial? 😉 Telefonul Samsung Galaxy Z Fold4 are un pret la eMag de 9499 lei, varianta cu 12GB RAM si 512 GB ROM. Aproape 2000 de euro!
  • Acest telefon și balamaua sa sunt intarite cu cel mai dur cadru din aluminiu. Numit Armor Aluminium, acesta acționeaza ca o armura, protejandu sistemul pliabil de deteriorari.

fold4 romania pret emag

  • Ecranul pliabil este acoperit cu un strat de stilca ultra subtire.
  • Cel mai mare zoom de pana acum pentru un smartphone Fold de la Samsung. 3x optic si 30x zoom space.
  • Suporta S Pen Fold Edition și S Pen Pro. S Pen pentru alte modele pot deteriora ecranul și nu ar trebui folosite pe Galaxy Z Fold4.
  • Varianta ceva mai accesibila are un pret la eMag de 8899 lei si “numai” 256GB stocare, dar tot 12GB RAM.
  • Flip 4 costa 5399 lei, discutam despre versiunea de baza, 8GB / 128GB.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des