Connect with us

Stiri despre telefoane

SAMSUNG GALAXY A6S certificat deja de TENAA, display LCD

Published

on

SAMSUNG GALAXY A6S certificat deja de TENAA si ceea ce vedem acolo ni se pare putin dezamagitor. Recent, au existat zvonuri care faceau din acest telefon unul cu tehnologie de varf, era denumit Galaxy P30.

De fapt, SM-G6200 pe numele lui de cod, sau GALAXY A6S, nu va fi un terminal menit sa ne impresioneze, nu va avea nici senzor de amprente integrat in display, nici 4 camere foto si nici macar display Super AMOLED, destul de ciudat pentru Samsung. Un LCD este mai ieftin si automat, scade pretul final al telefonului.

Vedem clar senzorul de amprente, doua camere foto, o rama metalica si spatele probabil din sticla. Samsung Exynos 7885 este procesorul cu 8 nuclee folosit si pe modelul A8, el va fi si in interiorul acestui SAMSUNG GALAXY A6S. Ar putea exista si o versiune cu un procesor Qualcomm.

Advertisement

Specificatiile tehnice nu sunt totusi rele, 6GB memorie RAM, 64 sau 128GB stocare (in functie de versiune), display IPS LCD de 5.99″, rezolutie 2160 x 1080 pixeli (FHD+), raport 18:9, sistem de operare Android 8.1 Oreo, acumulator cu o capacitate de 3300mAh pixeli si o grosime de 8.4mm.

Este totusi interesant de vazut si pretul cu care va fi vandut acest telefon si daca va ajunge in Europa, ar fi unul dintre singurele telefoane cu display LCD de la Samsung.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des