Connect with us

Stiri despre telefoane

Aceasta este una dintre cele mai ieftine camere de actiune HD!

Published

on

Oferta vine tot din partea celor de la camfere.com, magazin online ce se ocupa cu comercializarea camerelor video si a accesoriilor de tot felul, impreuna cu ei am dat startul acum cateva zile si unui concurs ce are ca premiu fix o camera video de actiune destul de interesanta, concursul este AICI.

eee

Prea multe nu prea ar fi despre aceasta camera video despre care vorbim astazi, nu are vreun brand anume si nici vreun nume, avantajul este fara indoiala pretul, faptul ca poate filma la rezolutie HD, are un display de 2″ cu ajutorul caruia poate fi setata, insa din nefericire, nu am vazut in lista specificatiilor tehnice detalii legate de conectivitatea WiFi, asta inseamna ca posibil sa nu aiba asa.

D2369B

O camera cu WiFi poate fi conectata cu usurinta la un telefon mobil prin intermediul unei aplicatii dedicate si astfel, telefonul mobil devine un monitor de control pentru aceasta. Insa, este de inteles pana la urma, aceasta camera video sport costa numai 19.99$ daca se achizitioneaza din China si in jur de 22$ daca se opteaza pentru achizitionarea din depozitele aflate in Europa, asta inseamna ca nu se vor plati taxe vamale sau TVA.

Advertisement

D2369B-1-c6

Nu cred ca se platesc aceste taxe nici daca vine din china, costa sub 2o de dolari si parca aceasta era suma limita pana la care se pot face cumparaturi fara a plati tva si eventualele taxe vamale.

In pagina magazinului apare si acest clip video de unboxing:

Advertisement

1280 x 720 / 30FPS si captura video in format AVI, ungi wide de 90 de grade, poze pana la 5MP, stocare pe un card de memorie microSD de pana la 32 GB, conectivitate USB, acumulator de 900 mAh si 58g in greutate, acestea sunt cele mai importante specificatii tehnice, de remarcat si ca vine la pachet cu o carcasa de protectie. Oferta completa este AICIcamfere este cuponul ce scade pretul cu inca 5%

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Minut Iulian

    august 27, 2016 at 12:10

    Limita pentru a nu plati TVA este de 10 Euro, care ar fi vreo 11 $ 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des