baterie

Aceasta este una dintre cele mai ieftine camere de actiune HD!

Aceasta este una dintre cele mai ieftine camere de actiune HD!

Oferta vine tot din partea celor de la camfere.com, magazin online ce se ocupa cu comercializarea camerelor video si a accesoriilor de tot felul, impreuna cu ei am dat startul acum cateva zile si unui concurs ce are ca premiu fix o camera video de actiune destul de interesanta, concursul este AICI.

eee

Prea multe nu prea ar fi despre aceasta camera video despre care vorbim astazi, nu are vreun brand anume si nici vreun nume, avantajul este fara indoiala pretul, faptul ca poate filma la rezolutie HD, are un display de 2″ cu ajutorul caruia poate fi setata, insa din nefericire, nu am vazut in lista specificatiilor tehnice detalii legate de conectivitatea WiFi, asta inseamna ca posibil sa nu aiba asa.

D2369B

O camera cu WiFi poate fi conectata cu usurinta la un telefon mobil prin intermediul unei aplicatii dedicate si astfel, telefonul mobil devine un monitor de control pentru aceasta. Insa, este de inteles pana la urma, aceasta camera video sport costa numai 19.99$ daca se achizitioneaza din China si in jur de 22$ daca se opteaza pentru achizitionarea din depozitele aflate in Europa, asta inseamna ca nu se vor plati taxe vamale sau TVA.

D2369B-1-c6

Nu cred ca se platesc aceste taxe nici daca vine din china, costa sub 2o de dolari si parca aceasta era suma limita pana la care se pot face cumparaturi fara a plati tva si eventualele taxe vamale.

In pagina magazinului apare si acest clip video de unboxing:

1280 x 720 / 30FPS si captura video in format AVI, ungi wide de 90 de grade, poze pana la 5MP, stocare pe un card de memorie microSD de pana la 32 GB, conectivitate USB, acumulator de 900 mAh si 58g in greutate, acestea sunt cele mai importante specificatii tehnice, de remarcat si ca vine la pachet cu o carcasa de protectie. Oferta completa este AICIcamfere este cuponul ce scade pretul cu inca 5%