baterie

OUKITEL U7 Plus, noul telefon ieftin chinezesc si cu 4G LTE

OUKITEL U7 Plus, noul telefon ieftin chinezesc si cu 4G LTE

OUKITEL U7 Plus este noul telefon al companiei, smartphone ce se afla acum la precomanda in cadrul unui retailer din China si pretul este chiar bun pentru ceea ce ofera, adica 69.99 USD, destul de ieftin in conditiile in care intalnim conectivitate 4G, un mare plus.

OUKITEL U7 Plus mai are si o varianta, varianta PRO care contrar asteptarilor este ceva mai slab dotata, am cautat si varianta simpla, U7, insa se pare ca acest telefon nu exista. U7 Plus este genul de telefon pe care l-am vazut de sute de ori, adica unul cu 2GB RAM, display HD si procesor quadcore, cred ca sunt chiar sute de astfel de modele in lume si pana la urma difera putin customizarea sistemului de operare Android dar si partea de design, asta de la producator la producator.

Pare un telefon ok, in special pentru cei ce vor un 4G cu display ceva mai mare, acest model de la Oukitel are un ecran de 5.5″ cu o rezolutie acceptabila, adica 720p HD.

Daca pana acum cei de la Oukitel ne-au obisnuit mai mult cu telefoane dotate cu acumulatori de mare capacitate, acesta face exceptie si vine cu o baterie de numai 2500 mAh, destul de putin la prima vedere. Avem totusi un senzor de amprente si o camera foto interpolata pana la 13 MP, suport pentru gesturile inteligente si pare a avea un design metalic, unibody.

Pare numai si asta deoarece este fabricat din plastic si carcasa spate poate fi inlaturata, in pozele de prezentare chiar vedem o fanta de unde putem face acest lucru.

69.99 dolari este pretul lui OUKITEL U7 Plus si magazinul tomtop.com are un pret chiar mai mic fata de restul magazinelor din China, oferta pentru el poate fi accesata AICI, mai jos vedeti parerile mele legate de acest telefon, dar si specificatiile tehnice, un clip video si cateva poze.