baterie

Descarca si instaleaza Google Nexus Launcher Android N 7.0

Descarca si instaleaza Google Nexus Launcher Android N 7.0

Descarca si instaleaza Google Nexus Launcher Android N 7.0 – este un launcher siplu, de fapt cred ca asta este si ideea de baza a acestui launcher, simplitate. El simuleaza practic prezenta unui sistem de operare Nougat clasic, curat si fara customizari.

De fapt, acest launcher nu ofera cine stie ce setari sau customizari, este simplu si rapid. pentru a ajunge totusi in setarile lui, tinem apasat pe ecranul de start cateva secunde, apoi apasam settings. Vom avea la dispozitie numai 3 setari, putem alege daca sau nu sa se afiseze sugestii de aplicatii, rotirea automata a ecranului de start si daca dorim sa vedem aplicatia Google direct pe ecranul de start. 

Desigur ca pentru a avea acces la toate astea si la aplicatia in sine, trebuie sa o instalati.

android nougat

Se descarca de aici, se instaleaza ca orice aplicatie apk si apoi se intra in meniu si se alege ca launcher principal. Daca alegeti sa o deschideti imediat dupa instalare (din meniul de install), este posibil sa nu functioneze, eu am primit eroare.

Imi place ca pentru a avea acces la aplicatii, trebuie sa facem swipe in sus, destul de interesant, caracteristica pe care nu am mai intalnit-o acum pe niciun firmware sau launcher.

Nu cred ca acest Google Nexus Launcher Android N 7.0 este pentru moment bun de a fi folosit zi de zi, insa o puteti face daca va place. Eu am intalnit cateva erori si am revenit la tema clasica a telefonului, macar vedem cum ar arata un Android Nougat stock pe telefon! Iata si cateva capturi de ecran: