baterie

OUKITEL Y4800, chinezii de la Oukitel incearca ceva mai mult

OUKITEL Y4800, chinezii de la Oukitel incearca ceva mai mult

OUKITEL Y4800, chinezii de la Oukitel vor mai mult si prezinta un telefon ce face parte din seria “Young”, sa spunem ca este cel mai interesant telefon al lor, de pana acum.

Este o companie ce pare a nu avea problemele despre care discutam in acest articol, cel putin nu pana in acest moment. Noul telefon va fi lansat la inceputul lunii iunie, este o informatie oficiala.

Sunt unele magazine care aduc in Romania si modele de la Oukitel, probabil ca il vom vedea si pe acesta. OUKITEL Y4800 se lauda cu un procesor MediaTEK Helio P60, unul dintre cele mai puternice produse de catre taiwanezi.

OUKITEL Y4800, chinezii de la Oukitel incearca ceva mai mult
OUKITEL Y4800

Procesor aparut in 2018, fabricat pe o tehnologie de 12nm, nuclee de tip Cortex A73 si A53, max 2.0Ghz si placa video de tip Mali-G72 MP3, sa nu uitam despre Inteligenta Artificiala. Memoria RAM este de tip LPDDR4x 1800 MHz.

Desi nu ni se prezinta o imagine completa in care putem admira telefonul, ni se specifica faptul ca sunt disponibile doua camere foto principale, una chiar cu senzor de 48MP, inclusiv cu A.I.

Probabil ca spatele va fi fabricat din sticla si va integra cateva functii moderne, posibil si incarcare wireless. Senzorul de amprente este unul clasic, amplasat tot in partea din spate.

OUKITEL Y4800

OUKITEL Y4800, chinezii de la Oukitel incearca ceva mai mult

Apoi, OUKITEL Y4800 va avea si 6GB memorie RAM, 128GB stocare interna si acumulator cu o capacitate de 3000 mAh. Ecranul va avea o diagonala de 6.3″ si rezolutie FHD+, nu putea lipsi un notch de tip waterdrop.

48MP + 5MP reprezinta senzorii celor doua camere foto, cea pentru pozele de tip selfie, este dotata cu senzor de 16MP. Pretul nu a fost comunicat pana in acest moment dar in mod normal, nu ar trebui sa coste mai mult de 199 USD.

Este un telefon tipic chinezesc, unul produs de o companie mai mica. Pana cand acesti producatori vor avea puterea de a ne oferi ceva mai bun si chiar procesoare de la Snapdragon, ne multumim cu astfel de dotari.