Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomiromania.com, magazin oficial sau alt magazin dubios?

Published

on

Xiaomiromania.com, magazin oficial sau alt magazin dubios? Este o intrebare buna si cred ca multi se agata in ultima perioada de numele Xiaomi.

Chiar la inceputul lunii noiembrie 2017 scriam un alt articol de acest gen, atunci discutam despre xiaomimobile.ro, site care este “in picioare” si acum. Acestia sustin ca “magazinul online Xiaomimobile.ro este gestionat de Smartducks Ltd., partenerul de afaceri din Europa centrală pentru Xiaomi”.

Noul magazin ce se va lansa si care se leaga de Xiaomi este Xiaomiromania.com. Inca nu este gata, interfata arata cam asa:

Advertisement

In mod clar va fi un magazin, el este realizat pe platforma prestashop, platforma dedicata magazinelor online:

Se pare ca serverele nu sunt din Romania, site-ul este gazduit prin Spania. Oricum, site-ul este lansat recent si se pare ca inca nu a fost indexat de google.ro.

Mai putin conteaza toate astea, ramane de vazut ce anume se va intampla cand platforma va fi gata. Pentru moment, ei au si o pagina de Facebook, Xiaomi Romania este denumirea acesteia. Un alt magazin online cu produse Xiaomi care activeaza in Romania este si xiaomishop.ro, probabil ca mai sunt cateva care se bazeaza pe numele Xiaomi sau se folosesc de acesta.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Adi

  ianuarie 10, 2018 at 18:40

  Acuma sa vedem la ce diferenta de pret vor aduce ei telefoanele fata de preturile de pe alte site`uri din china

 2. Pepi

  ianuarie 11, 2018 at 12:50

  Sa speram ca o sa aduca si altceva decat telefoane…

 3. ANDREI

  ianuarie 11, 2018 at 20:56

  Da xiaomi au multe produse nu numai telefoane ,daca vor veni eu cred c-ar fi benefic pentru noi si preturile probabil o sa fie mai scumpe fata de China poate cu 25-30 la suta ce ce ar fi ideal este exact tva pe care il platim statului Roman care dupa parerea mea nu-l merita,dar sa vedem eu personal am o retinere si nu prea cred ca o sa vedem un magazin xiaomi in ROMANIA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des