Acasă Stiri Android Si Noutati Se pare ca oficial, vom avea magazin Xiaomi in Romania!

Se pare ca oficial, vom avea magazin Xiaomi in Romania!

0
nofollow

Se pare ca oficial, vom avea magazin Xiaomi in Romania! Informatia a fost trimisa de catre un prieten androidro.ro, este vorba mai exact despre un anunt pe care Xiaomi Technology l-au postat pe reteaua Linkedin, rețea premium orientata spre mediul de afaceri.

Acolo, Xike Yin ( international recruiter Xiaomi Technology), a publicat un anunt prin care cauta un Director De Vanzari pentru Bucuresti, posibil primul magazin oficial Xiaomi in Romania. Desi nu se face referire strict la un magazin, putem observa si descrierea postului. Strategii, preturi, vanzari si alte caracteristici asociate unui astfel de job. Deja  au aplicat aproape 900 de persoane.

xiaomi in romania

Nu putem spune ca este o surpriza, ba chiar ne asteptam la asa ceva. Xiaomi a intrat si in Europa, au magazine deschise inclusiv in Paris sau Budapesta, Ungaria. Ramane totusi sa vedem ce strategie vor aplica si ce preturi vor avea. Simpla lor prezenta nu ne spune prea multe, sunt o multime de magazine ce vand produsele lor in Romania.

Da, vom avea o oferta mai bogata, accesorii originale si mai presus de toate, un service si o garantie ca la carte. Dar toate acestea vin impreuna cu un pret, pret pe care-l va plati consumatorul final. Ramane de vazut daca (si mai ales cand) aceasta informatie se va concretiza.

Conform wikipedia, Xiaomi Inc. este o companie producatoare de electronice, în special telefoane mobile, din China. În octombrie 2014, Xiaomi a devenit al treilea mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, cu o cota de piața de 5,6%, dupa Samsung Electronics și Apple.

Sursa foto: Andrei Predescu – via facebook.com/androidro.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here