Acasă Stiri Android Si Noutati Specificatii tehnice si pret, telefon pliabil Motorola RAZR 2019

Specificatii tehnice si pret, telefon pliabil Motorola RAZR 2019

0

Se tot vorbeste de ceva timp despre un nou telefon pliabil, Motorola RAZR. Ar fi putin diferit fata de restul modelelor disponibile pe piata la ora actuala, Energizer Power Max P8100S, Samsung Galaxy Fold sau Huawei Mate X.

Chiar daca acest Motorola RAZR va semana putin cu telefonul aparut pe piata in anul 2004, nu vor avea foarte multe lucruri in comun. Pretul va fi si el pe masura unui astfel de telefon, in jur de 1500 USD. Toate aceste terminale pliabile sunt foarte scumpe in 2019, probabil ca vor mai trece ani buni pana cand o astfel de tehnologie va deveni mai accesibila.

motorola razr

Si mai important decat atat, trebuie sa recunoastem ca desi sunt telefoane revolutionare, parca ne gandim la atlceva cand auzim termenul de “telefon pliabil”. Pentru moment, trebuie sa ne multumim cu atat.

Revenind la Motorola RAZR si facand din nou o comparatie cu modelele anterioare, observam ca de data aceasta, nu discutam despre un smartphone cu un chipset de top. Se pare ca cei de la Motorola au optat pentru un procesor produs de catre Qualcomm, modelul Snapdragon 710 (10nm) cu grafica Adreno 616. Este totusi o solutie noua (mai 2018) si puternica, dar la un pret mai accesibil.

Telefonul va avea o orientare diferita fata de concurenti si pentru inceput, va fi disponibil exclusiv in reteaua Verizon. Este posibil sa fie lansat in doua variante, 4GB RAM si 64GB ROM, 6GB RAM si 128GB stocare interna. Capacitatea acumulatorului va fi de numai 2730 mAh. Poate parea putin la prima vedere, dar Motorola RAZR va fi un telefon pliabil mai mic. Ecranul interior va avea o diagonala de 6.2 inch cu rezolutie 876 x 2142 pixeli, cel exterior 600 x 800 pixeli si diagonala de 4″.

Asteptam noi detalii si mai ales, concretizarea acestui proiect despre care se vorbeste inca din anul 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here