baterie

Pareri Aliexpress in 2021, ramane cel mai bun site din China

Pareri Aliexpress in 2021, ramane cel mai bun site din China

Pareri Aliexpress in 2021, ramane cel mai bun site din China – Eu am cumparat cateva telefoane chinezesti de la ei, asta atunci cand aceste terminale inca erau la moda si la destul de mare cautare.

Vremea lor a apus deja, practic nu mai are rost sa le cautam. Adevarul este ca nici nu prea mai exista multi producatori. Au fost “ingropati” in momentul in care marii producatori (Samsung, Xiaomi, Huawei) au venit cu telefoane mobile ieftine.

Asta s-a intamplat incepand cu 2017, mai timid la inceput, agesiv acum. Dar Aliexpress nu inseamna numai telefoane mobile. Am cumparat de la ei tot felul de mici chestii pe care le folosesc in casa. Poti selecta limba, sa vezi care produse pot fi livrate catre Romania, poti alege inclusiv moneda noastra.

Pareri Aliexpress in 2021, ramane cel mai bun site din China

Intrerupatoare cu touch, benzi LED, accesorii pentru bucatarie, etc. Intr-un cuvant, nimicuri de cativa USD, lucruri cu care nu te complici la Posta. Ori am fost eu norocos, ori asta se intampla de fiecare data – mereu mi-au ajuns toate coletele.

Am citit diverse forumuri si sunt clienti din Romania care cumpara inclusiv piese auto sau elemente de caroserie pentru tuning, navigatii auto, rochii de mireasa, imbracaminte, incaltaminte, etc.

Pareri Aliexpress in 2021

Nu pot sa nu constat ca in 2020, parca si in Romania au aparut mai multe magazine care vand tot felul de produse de care mai ai nevoie prin casa sau pe la masina si magazinele din China parca au inceput sa nu mai fie la fel de atractive, insa raman o sursa buna.

In afara de cateva telefoane mobile chinezesti (maxim 150 USD), niciodata nu am platit sume mari de bani. Nu cred ca multa lume sa incumeta sa dea sute de euro pe un produs care vine din China, este vorba si despre garantie, despre teama de a nu se intampla ceva pe drum, acte, vama, etc.

Pareri Aliexpress in 2021

Aliexpress este genul de platforma care ramane totusi in atentia mea si in 2021, voi apela la ea in momentul in care chiar am nevoie de ceva ce nu gasesc in Romania. Si chiar daca as gasi acel produs usor mai scump la noi in tara, prefer sa-l cumpar de la noi.

Avantajul ramane cel dat de preturile mai mici si de multitudinea de produse, practic poti cumpara aproape orice. Dezavantajele le stim deja. Durata mai mare pana cand vin produsele in tara, birocratia din Romania (in unele cazuri), garantia care este numai teoretica.

Am vrut sa punctez ca ramane un magazin online de incredere, la fel cum este si gearbest.com. De fapt, cam incorect de spus “magazin”. Este o platforma pe care ei o pun la dispozitie vanzatorilor, se aseamana cu OLX sau daca vreti, cu eMag Marketplace.

Platforma eliexpress.com a fost lansata inca din anul 2010 si este detinuta de Alibaba Group, de aici puteti comanda in special cantitati mai mari, adica en-gros.