Acasă Stiri despre telefoane

Pareri despre Dxomark si TOP 20 telefoane cu cea mai buna camera

8

Pareri despre Dxomark si TOP 20 telefoane cu cea mai buna camera – Probabil ca deja stiti despre dxomark.com sau macar ati aflat recent despre acest site. Nu ca nu ar fi fost cunoscut si inainte, insa s-a vorbit mai mult despre el in momentul lansarii (sau dupa) a telefonului Huawei Mate 20 PRO.

Am citit pe unele site-uri de tech din Romania cum ca cei de la dxomark.com ar fi testat Huawei Mate 20 PRO, dar nu a fost inclus in clasament deoarece ar fi obtinut scoruri mult prea mari!

Mi se pare o aberatie sa spui asa ceva, nu stiu daca acest comunicat vine direct din partea celor de la dxomark.com sau daca a aparut “pe surse”, asa cum apar o multime de stiri false in acest domeniu si multe site-uri din Romania se apuca sa le publice, fara absolut nicio baza. Daca ar fi fost asa, trebuie sa ne gandim ca tot ce este peste Huawei P20 PRO nu ar mai trebui sa intre in clasament deoarece obtine un scor mult prea mare?

Am testat ambele telefoane, atat Mate 20 PRO cat si P20 PRO, modele produse de la Huawei. Da, probabil cele mai bune camere la ora actuala de pe un telefon mobil se gasesc in interiorul acestor telefoane. Fac si o mentiune insa, personal cred ca P20 PRO este chiar mai bun la foto fata de Mate 20 PRO, cel putin la captura low light. Desi Mate 20 PRO are o camera excelenta, mi se pare ca pozele sunt prelucrate de soft destul de mult si parca lipseste putin naturaletea.

Cine sunt cei de la dxomark.com? Publicatie online lansata inca din 2008 si concentrata pe testarea (profesionala) camerelor foto. DSLR, mobile, mirrorless, obiective, etc. Este un site independent, la fel cum sunt (teoretic) si alte astfel de platforme de tip benchmark. Logic ca nu au testat toate telefoanele existente, insa au incercat sa puna mana pe cele mai bune si sa vada de ce sunt capabile la capitolul video/foto. In tabelul de mai jos, observam un top 20 al celor mai bune telefoane in materie de foto/video:

Dxomark

MODEL TELEFONSCOR DXOMARK
Huawei P20 PRO109
Apple iPhone XS Max105
HTC U12+103
Samsung Galaxy Note 9103
Xiaomi Mi Mix 3103
Huawei P20102
Samsung Galaxy s9 Plus99
Xiaomi Mi 899
Google Pixel 298
Apple iPhone X97
Huawei Mate 10 PRO97
Xiaomi Mi Mix 2s97
OnePlus 696
Apple iPhone 8 Plus94
Samsung Galaxy Note 894
Apple iPhone 892
Smartisan PRO 2s91
Asus ZenFone 590
General Mobile GM9 PRO90
Google Pixel90

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
pareri-despre-dxomark-si-top-20-telefoane-cu-cea-mai-buna-cameraPareri despre Dxomark si TOP 20 telefoane cu cea mai buna camera - Probabil ca deja stiti despre dxomark.com sau macar ati aflat recent despre acest site. Nu ca nu ar fi fost cunoscut si inainte, insa s-a vorbit mai mult despre el in...

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.