Acasă Stiri Android Si Noutati Inca un concept oficial de la Xiaomi, Quad-curved Waterfall Display

Inca un concept oficial de la Xiaomi, Quad-curved Waterfall Display

0

Inca un concept oficial de la Xiaomi, Quad-curved Waterfall Display – Este mai greu de explicat in cuvinte, sau mai bine spus, mai usor de inteles daca priviti clipul pe care l-am atasat acestui articol.

Un lucru este important de mentionat. De data aceasta, nu este un clip realizat de un anumit canal de YouTube, de fani sau de agentii care se ocupa de randari. Clipul a fost postat pe canalul oficial Xiaomi. Teoretic, ar fi sanse destul de mari ca acest smartphone sa devina realitate.

Pe de alta parte, stim ca in trecut, au mai existat telefoane mai futuriste. Unele ramase la stadiul de concept, altele prezentate in cadrul diverselor evenimente. Un bun exemplu este Xiaomi Mi Alpha, telefon ce ar fi costat 2500 USD.

Pentru putin timp, a fost listat si de un magazin online din Romania. Cert este ca acest telefon nu a fost produs in masa, adica nu a putut fi cumparat. Acum, aflam despre un alt terminal ce are sanse mai mari sa fie produs si vandut la scara larga.

Xiaomi Quad-curved Waterfall Display – VIDEO OFICIAL

Si asta deoarece nu ar fi atat de costisitor de produs si nici foarte pretentios. Deocamdata nu are o denumire, dar Xiaomi ne spune ca este un display ce are o curbura de 88 grade, “quad-curved screen”. Este pentru prima data cand vedem un astfel de design al unui display.

Pe langa curbura partilor laterale, ecranul are aceeasi particularitate si pe latura de sus si jos. Este o sticla curbata pronuntat peste tot, aspect ce ar putea schimba putin modul de afisare a unor notificari sau a felului in care folosim telefonul mobil. Se observa ca nu exista deloc butoane fizice, controlul se va face exclusiv vocal sau prin gesturi.

Xiaomi este o companie care nu de putine ori a dat “ora exacta” in materie de design, este adevarat ca asta s-a intamplat mai ales cu seriile premium. In fine, ramane sa asteptam si sa vedem daca totul este pur marketing si nu vor decat sa impresioneze sau poate chiar lucreaza la asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here