baterie

Pe tinydeal.com au aparut tot felul de accesorii pentru iPhone 7!

Pe tinydeal.com au aparut tot felul de accesorii pentru iPhone 7!

iPhone 7 este vedeta acestor zile si asta indiscutabil, toata aceasta perioada s-a vorbit numai despre ele si restul telefoanelor si lansarilor au intrat intr-un oarecare con de umbra.

Si mai interesant este ca desi acest telefon abia s-a lansat (la ora la care scriu acest articol), magazinele din China au pregatit diverse promotii pentru el, nu este vorba de telefonul in sine ci de tot felul de accesorii pentru el, asta ne demomstreaza ca ei stiau cu mult timp inainte de lansare cum va arata telefonul, altfel nu-mi explic cum au reusit sa faca huse, carcase sau folii din sticla pentru el.

 

Si va dati seama ca aceste surse sau scapari erau sigure, nimeni nu cred ca-si permite sa investeasca in scule, matrite sau alte echipamente necesare pentru fabricarea acestor accesorii.

Cel mai ciudat mi se pare ca iPhone 7 nu dispune de o mufa pentru casti, practic, utilizatorul trebuie sa foloseasca un adaptor destul de incomod si mare sau sa cumpere o pereche speciala de casti, aceasta pereche costa in jur de 150 de dolari.

 

Tinydeal.com are o pagina dedicata acestor accesorii speciale pentru iPhone 7 sau iPhone Plus, o pagina intreaga numai de accesorii de tot felul, acolo gasim si un cupon cu 6% reducere. Preturile nu sunt chiar mari si nu stiu cat de originale sunt aceste accesorii.

Am vazut acolo casti cu Bluetooth de tip handsfree, diferite modele si diferite preturi, casti de tip in-ear si adaptoare pentru ele, cabluri de incarcare si de transfer de date, tot de diferite forme, modele si preturi, huse din silicon moale sau dur tot pentru iPhone 7, trepiezi dar si accesorii pentru a monta telefoanele in autoturism.

 

Aparent, exista si produse cu licenta Apple MFI, asta inseamna ca ele au o calitate superioara si este vorba aici de cabluri USB sau de adaptoare. Promotia completa si toate articolele, sunt disponibile AICI.