Connect with us

Stiri despre telefoane

Pe tinydeal.com au aparut tot felul de accesorii pentru iPhone 7!

Published

on

iPhone 7 este vedeta acestor zile si asta indiscutabil, toata aceasta perioada s-a vorbit numai despre ele si restul telefoanelor si lansarilor au intrat intr-un oarecare con de umbra.

Si mai interesant este ca desi acest telefon abia s-a lansat (la ora la care scriu acest articol), magazinele din China au pregatit diverse promotii pentru el, nu este vorba de telefonul in sine ci de tot felul de accesorii pentru el, asta ne demomstreaza ca ei stiau cu mult timp inainte de lansare cum va arata telefonul, altfel nu-mi explic cum au reusit sa faca huse, carcase sau folii din sticla pentru el.

 

Advertisement

Si va dati seama ca aceste surse sau scapari erau sigure, nimeni nu cred ca-si permite sa investeasca in scule, matrite sau alte echipamente necesare pentru fabricarea acestor accesorii.

Cel mai ciudat mi se pare ca iPhone 7 nu dispune de o mufa pentru casti, practic, utilizatorul trebuie sa foloseasca un adaptor destul de incomod si mare sau sa cumpere o pereche speciala de casti, aceasta pereche costa in jur de 150 de dolari.

 

Advertisement

Tinydeal.com are o pagina dedicata acestor accesorii speciale pentru iPhone 7 sau iPhone Plus, o pagina intreaga numai de accesorii de tot felul, acolo gasim si un cupon cu 6% reducere. Preturile nu sunt chiar mari si nu stiu cat de originale sunt aceste accesorii.

Am vazut acolo casti cu Bluetooth de tip handsfree, diferite modele si diferite preturi, casti de tip in-ear si adaptoare pentru ele, cabluri de incarcare si de transfer de date, tot de diferite forme, modele si preturi, huse din silicon moale sau dur tot pentru iPhone 7, trepiezi dar si accesorii pentru a monta telefoanele in autoturism.

 

Advertisement

Aparent, exista si produse cu licenta Apple MFI, asta inseamna ca ele au o calitate superioara si este vorba aici de cabluri USB sau de adaptoare. Promotia completa si toate articolele, sunt disponibile AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171