Acasă Aplicatii telefoane Android Pentru postari mai bune pe TikTok, exista aplicatia Mojo in 2022

Pentru postari mai bune pe TikTok, exista aplicatia Mojo in 2022

0

Pentru postari mai bune pe TikTok, exista aplicatia Mojo – Daca sunteti creator de continut pe TikTok si nu stiti cum sa aduceti pe profil mai multe vizionari sau aprecieri, probabil ca trebuie sa aruncati o privire asupra aplicatiei Mojo, una care sustine ca va poate imbunatati continutul.

Dezvoltatorii sustin ca aceasta este folosita deja de peste 20 de milioane de creatori de conținut, antreprenori, magazine online, toate aceste conturi utilizand aplicatia, inclusiv pentru un continut mai bun si pe Instagram/Insta Stories, nu exclusiv pentru TikTok.

Aplicatia Mojo pune la dispozitie peste 400 de șabloane unice, animatii, stiluri de text originale, melodii pentru fundal, dar si alte modalitati pentru ca un creator de continut sa iasa in evidenta. Si pana la urma, pe asta se bazeaza toate retelele de socializare, pe un continut cat mai bun, mai original si mai variat.

Aplicatia Mojo – postari mai bune pe TikTok

Astfel, daca sunteti in pana de idei si chiar utilizati TikTok sau Instagram mai intens, puteti instala aplicatia Mojo si sa incepeti sa o rasfoiti pentru a descoperi sabloanele puse la dispozitie. Acestea se adapteaza retelei de socializare pe care o folositi si in plus, ofera posibilitatea sa creați colaje video sau sa adaugați filtre si divrse efecte speciale.

Mojo este gratuita, insa cu ceva limitari. Pentru a avea acces complet la tot catalogul, va trebui sa cumparati varianta Mojo PRO. Pana acum, aplicatia a fost descarcata de peste 5.000.000 de utilizatori si are un rating foarte mare in Google Play, nu mai putin de 4.8 stelute din 5. Biblioteca audio nu incalca drepturile de autor, adica poate fi utilizata si in scopuri comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.