Acasă Aplicatii telefoane Android

Aplicatia care iti arata unde ninge, vezi direct pe telefon

4

Aplicatia care iti arata unde ninge, vezi direct pe telefon – Este o aplicatie utila pentru iubitorii zapezii sau atunci cand vrei sa pleci intr-o scurta vacanta si ai nevoie de cateva informatii in legatura cu precipitatiile solide. Nu ne arata numai unde ninge sau unde va ninge, dar m-am axat pe acest aspect.

Este interesant ca iti arata o prognoza a precipitatiilor destul de amanuntita, putem vedea un radar in timp real, cea fost in trecut sau ce se va intampla pe parcursul urmatoarelor ore. Fiind o prognoza, este cat se poate de clar ca trebuie tratata asa si nimeni nu ne va spune in proportie de 100% unde si cat va ninge.

Aplicatia gratuita se numeste Prognoza meteo: The Weather Channel si este gratuita in Google Play. Are ceva reclame in versiunea gratuita, dar decente si nimic deranjant. Avand in vedere ca are peste 100 de milioane de instalari si 2.5 milioane de recenzii (majoritatea pozitive), cred ca ne putem baza pe ea.

Pentru ca aplicatia sa ne detecteze automat locatia, va trebui sa-i acordam permisiunea ceruta atunci cand o instalam. Daca nu dorim asta, putem manual sa ne introducem orasul in care locuim. Avem inclusiv o zona de notificari in interfata principala a telefonului, de acolo putem selecta rapid “Radar”.

Aplicatia care iti arata unde ninge – galerie foto

Daca apasam acolo, ne va duce direct catre “Radar si harti”. Observam in timp real unde este frontul atmosferic ce aduce precipitatii, putem da play datelor anterioare sau datelor viitoare (6 ore in avans). Precipitatiile sub forma de ploaie sunt semnalate cu verde, cu mov ploaia ingetata si cu albastru cele sub forma de ninsoare.

In afara de radarul precipitatiilor, aplicatia ne ofera si o privire asupra gradului de poluare, prognoza pe cateva zile, dar vad ca preia si alertele emise de Administrația Naționala de Meteorologie. Este o aplicatie buna, exista si un widget pentru cei ce vor sa-l aplice pe ecranul de start al telefonului.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

4 COMENTARII

  1. “Are ceva reclame” numai daca in general esti un amator de dispozitive android si nu ai habar cum sa setezi DNS privat cu adguard. Se face usor serviciul fiind oferit gratuit de adguard.com
    Nu vei mai avea reclame in nici o aplicație inclusiv in Chrome sau orice alt browser
    Se foloseste cu succes de cativa ani
    Ups ! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.