Connect with us

OPPO pregateste un Find X5 Pro cu Snapdragon 8+ Gen 1, dar si un nou smartphone pliabil. Noua versiune mai puternica ar trebui sa fie lansata cat de curand, acelasi tratament va avea si Find N2, telefonul pliabil

Dar deja exista un X5 PRO cu Snapdragon Gen 1 la nivel global, inclusiv in Romania, am facut si noi un unboxing aici. OPPO s-a hotarat ca este cazul unui refresh in interior si doteaza acest smartphone cu acelasi procesor, numai ca de data aceasta apare versiunea Snapdragon 8+ Gen 1, cea care ofera un mic boost de putere.

Find X5 Pro

Aceasta noua varianta va fi dezvaluit in luna august si va avea un design identic cu cea prezenta, nu vor interveni la nivel de camere, display sau aspect exterior, ramane acelasi smartphone puternic. Dar pe langa acesta, vom avea parte de o noutate, adica Find N2, un succesor al lui Find N, acesta fiind de altfel si primul pliabil al companiei OPPO.

OPPO Find N

In afara de aceste doua modele de telefoane puternice, producatorul pregateste si Oppo Watch 3 plus Oppo Band 2, posibil sa soseasca pana la finalul acestui an. Interesant de vazut daca vor creste si diagonala ecranului exterior a modelului Find N2, prima generatie o avea de numai 5.49 inch, destul de mica in comparatie cu ceea ce ofera concurenta de la Samsung sau Huawei.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!