Connect with us

Stiri despre telefoane

Pe ce telefoane nu vor mai functiona aplicatiile Google

Published

on

Recent, pe Facebook, am vazut o serie de stiri care sunau destul de pompos si care trageau un semn de alarma. Stiti cum este, daca pui un titlu care sa panicheze, te faci cu un click catre site. Ceva de genul “Nu vei mai putea sa-ti folosesti telefonul” sau “Atentie la aceste telefoane”.

Ati prins ideea, dar iata despre ce este vorba. Stirea este adevarata, adica unele modele de telefoane nu vor mai putea folosi aplicatiile Google, dar nu este vorba despre Huawei. Nimic sa ne panicam, stirea se refera la acele modele care inca mai folosesc sistemul de operare Android 2.3.7, versiunea Gingerbread.

Iata ce ne spune Google: Ca parte a eforturilor noastre continue de a ne menține utilizatorii în siguranță, Google nu va mai permite conectarea pe dispozitivele Android care ruleaza Android 2.3.7 sau versiuni ulterioare începand cu octombrie 2021. Daca va conectați la dispozitivul dvs, puteti primi erori atunci cand încercați să utilizați produse și servicii Google precum Gmail, YouTube și Maps“.

Advertisement

Poate este ok ceea ce face Google, adica sa elimine suportul pentru sistemele de operare mai vechi. Anumite aplicatii nu mai functioneaza corect sau deloc, pot fi inclusiv probleme de securitate.

Dar sa fim seriosi, cate persoane din Romana mai au telefoane care ruleaza sistemul de operare Android Gingerbread (sau chiar mai jos de atat)? Nu cred ca cineva mai are vreun telefon atat de vechi sau care nu a trecut macar la o versiune ulterioara.

Aceasta versiune de Android a aparut acum 10 ani, adica in 2011. Probabil ca mai sunt telefoane in Romania care ruleaza macar Android 6, dar mai jos de atat nu cred!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des