baterie

POCO X6 si POCO X6 Pro sunt aproape de lansare

POCO X6 si POCO X6 Pro sunt aproape de lansare

POCO X6 si POCO X6 Pro sunt aproape de lansare, insa sunt mari sanse sa nu fie chiar telefoane mobile complet noi si sa existe o stransa legatura cu noua serie Redmi Note 13, miscare pe care am mai observat-o de multe ori la Xiaomi.

Noile modele care au aparut deja in baza de date IMEI.

Primul telefon despre care vorbim este POCO X6 Pro 5G, care, potrivit unor informatii recente, va fi o versiune rebranduita a lui Redmi Note 13 Pro 5G. Intrigant este faptul ca numarul de model al acestuia, 23122PCD1G, sugereaza o lansare in luna decembrie a acestui an, dar acesta este doar un indiciu si nu o confirmare.

POCO X6 si POCO X6 Pro sunt aproape de lansare

Desi specificatiile complete nu sunt inca disponibile, se stie ca ambele telefoane vor fi echipate cu cipul Snapdragon 7s Gen 2 si vor avea, probabil, senzori foto similari. Acesta este un semn bun pentru iubitorii de fotografie, deoarece se asteapta ca senzorul de 200MP HP3 sa ofere capacitatea de a face poze de calitate superioara.

POCO X6 si POCO X6 Pro sunt aproape de lansare

POCO X6 Pro 5G: Rebranduit sau Original?

De asemenea, Redmi Note 13 Pro 5G, care a fost lansat recent in China, a primit deja certificarea BIS. Aceasta miscare sugereaza ca telefonul ar putea fi disponibil in curand pe piata globala. Se asteapta ca acesta sa fie lansat sub numele de Redmi Note 13 Pro si, probabil, ca POCO X6 Pro in anumite regiuni.

Pe de alta parte, exista si un model standard, POCO X6 5G, care, potrivit surselor, va fi o versiune usor modificata a lui Redmi Note 13 5G. Modelul vine cu numerele 2312DRAF3G si 2312DRAF3I si ar putea fi o optiune mai accesibila pentru consumatori.