Acasă Stiri despre telefoane

OPPO intra in Romania prin intermediul Vodafone!

0

OPPO intra in Romania prin intermediul Vodafone!

Cred ca este una dintre cele mai bune vesti pe care le puteam primi in aceasta perioada. Si asta deoarece discutam despre o companie de talie mondiala, una care produce si vinde telefoane de top.

Ma refer la OPPO, ei ne-au surprins nu de putine ori prin noi tehnologii implementate in interiorul telefoanelor mobile sau printr-un design diferit fata de restul producatorilor din domeniu.

Deci, incepand cu luna aceasta, in magazinele online Vodafone (dar si cele fizice) de la noi din Romania, vom putea admira si cumpara o serie de telefoane mobile sub brand OPPO. Romania nu este singura tara in care OPPO va fi prezenta, Germania, Marea Britanie, Italia, Portugalia, Turcia, Spania sau Olanda se inscriu si ele in lista.

“Parteneriatul Vodafone cu OPPO aduce impreuna portofoliul lor atractiv de produse cu poziţia noastra solida în domeniul 5G pe pieţele noastre din Europa “, declara directorul de operaţiuni comerciale de la Vodafone Group, Ahmed Essam”

Cel putin pentru moment, nu stim daca vom vedea in magazine inclusiv telefoanele Realme, acestea au o stransa legatura cu OPPO. La ora actuala, unul dintre cele mai puternice telefoane sub acest brand, este Find X2 Pro. Telefon cu procesor Snapdragon 865 si display de 6.7″, unul cu o tehnologie AMOLED.

OPPO este o companie fondata in anul 2004 si are sediul in China. In anul 2019, a reusit performanta de a fi cel mai important brand de telefoane mobile in China si la nivel mondial a ocupat locul 5.

sursa foto / via

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.