Acasă Stiri despre telefoane

Pocophone F2 PRO – dezamagire intr-un fel, un Redmi K20 PRO

2

Pentru cei ce asteptau Pocophone F2 PRO, vestile nu sunt chiar excelente. Nu va fi disponibil un astfel de model, sau mai bine spus, va fi disponibil dar nu vom discuta despre un model original.

Pocophone F2 PRO

Practic, cei de la Xiaomi vor vinde Redmi K20 Pro pe post de Pocophone F2 PRO si asta se va intampla pe anumite piete. La fel cum Redmi K20, se va numi simplu, Poco F2. Asta inseamna ca nu vom asista la lansarea unui alt model, succesor al celui ce facea furori anul trecut.

Asta nu este tot, Xiaomi va adauga “familiei” Mi 9 alte noi modele, Mi 9 T si Mi 9 T PRO, acestea vor avea camere retractabile. Deci, lansari vor fi, insa acestea se vor “invarti” in jurul celor deja existente.

Adica, mici schimbari la nivel de design si cateva ajustari prin interior. In rest, deja dotari pe care deja le stim si care sunt prezente pe seria Mi9 sau pe noua serie K20.

Mai exact, Snapdragon 855 si Snapdragon 730, procesoare valabile si pentru Poco F2 si Poco F2 PRO. Vestea buna este ca preturile vor ramane competitive, adica mult mai mici fata de ceea ce ne ofera concurenta in acest moment.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.