Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatii Android utile, TOP 10 in mai 2019

Published

on

Aplicatii Android utile, TOP 10 in mai 2019 – Am mai descoperit o serie de aplicatii interesante, gratuite si care merita a fi incercate. Nu ne referim chiar la cele mai noi lansate, stip deja ca mai greu in Google Play la capitolul nou si bun.

Deci, haideti sa vedem o serie de aplicatii pe care le puteti testa, ordinea este una aleatorie, am ales din mai multe categorii si de subliniat ca toate pot fi instalate in mod gratuit.

Aplicatii Android utile, TOP 10 in mai 2019

1 – CallApp: Caller ID, Call Blocker & Call Recorder

Advertisement

Este o versiune din 2019, aplicatia are un numar impresionant de alegatori. Este vorba despre o aplicatie de blocare apleuri, inregistrare si identificare apelant. Poate fi folosita fara a o mai utiliza pe cea preinstalata si este gratuita.

Teoretic, este o aplicatie buna, asta in cazul in care ne uitam la cele peste 10 milioane de instalari si la numarul impresionant de recenzii pozitive.

Descarca

Advertisement

2 – Skit

Este o aplicatie noua si interesanta pentru o anumita categorie de utilizatori. Iti arata multe date precise legate de toate aplicatiile instalate pe telefonul tau. Data instalarii, dimensiunea, fisierele existente, locatia precisa, etc.

Este buna pentru cei ce gasesc aplicatii suspecte si vor sa afle cu exactitate de unde provine aplicatia si unde are fisierele ascunse. Are capacitatea de a extrage si fisierul .apk (al unei aplicatii). Acesta apare in folderul “Skit” pe care-l gasiti in memoria interna a telefonului.

Advertisement

Descarca

3 – Aicut – AI Photo Editor

O aplicatie utila pentru cei ce fac multe poze cu telefonul mobil, dar vor si ceva editare. Aplicatia ne spune ca se descurca excelent si ca exista algoritmi speciali pentru o functionare buna, ni se promite chiar si AI. Peste 30 de functii separate si filtre preinstalate, inclusiv posibilitatea de a separa anumite persoane de fundal.

Advertisement

Descarca

4 – Hermit • Lite Apps Browser

Este o aplicatie de tip browser, excelenta pentru cei ce nu au acces frecvent la retea WiFi, dar si pentru cei ce au un telefon cu dotari putin mai slabe. Cu alte cuvinte, un browser lite.

Advertisement

Descarca

Aplicatii Android utile, TOP 10 in mai 2019

5 – Koda Cam – 1998 Cam, Analog Film Filters, Retro

Citind titlul aplicatiei, deja ne putem da seama despre ce este vorba. Am folosit-o si eu, pot spune ca este chiar bine pusa la punct si cu un meniu ok. Este si o aplicatie de camera, insa si una cu care puteti edita pozele stocate pe telefonul vostru.

Advertisement

Aplicatia de camera pune la dispozitie o serie de efecte si diverse unelte, acestea pot fi aplicate in timp real, majoritatea fiind “retro”. Aspect valabil si pentru sectiunea de editare. Este simplu de utilizat si chiar o recomand celor ce fac multe poze si apoi le posteaza pe retelele de socializare, inclusiv Facebook sau Instagram.

Descarca

6 – Always on AMOLED | Edge Lighting 

Advertisement

Este o aplicatie dedicata telefoanelor ce sunt dotate cu un display AMOLED. Utila in cazul in care in meniu nu exista functia always on display, dar si pentru cei ce o au, insa doresc mai multa customizare la acest nivel.

Dezvoltatorul ne asigura ca nu contine reclame, ceea ce este un aspect pozitiv. Apoi, ne promite ca vom gasi mult mai multe optiuni de customizare, fata de functia standard regasita pe anumite telefoane. Deci, daca aveti un telefon cu AMOLED, o puteti incerca.

Descarca

Advertisement

7 – Speedometer GPS

Cu siguranta, una dintre cele mai utile si mai bune aplicatii din acest segment. Are un meniu foarte bine pus la punct si iti ofera foarte multe detalii. In afara de faptul ca iti arata viteza cu care te deplasezi (inclusiv in mod bicicleta), iti mai pune la dispozitie o serie de statistici si functii.

Viteza medie si viteza maxima atinsa, altitudinea, directia, harta GPS cu vitezometru in timp real, locatia, durata calatoriei, distanta, etc. Avantajul ar fi acela ca toate acestea sunt afisate direct in interfata principala si nu trebuie sa le cauti prin meniu.

Advertisement

Descarca

8 – GFX Tool

Oaplicatie super utila, dar si super apreciata. Peste 50 de milioane de instalari si peste 500.000 de recenzii, majoritatea pozitive. Aceste date spun multe despre capacitatea aplicatiei GFX Tool.

Advertisement

Daca te joci mult pe telefonul mobil (indiferent de joc) si daca ai nevoie de mai multe fps-uri in joc, instaleaza si seteaza aceasta aplicatie. Majoritatea utilizatorilor sustin ca au reusit sa obtina rezultate mult mai bune in jocuri, acestea ruleaza mult mai bine, mai “smooth”. Nu este o aplicatie chiar noua, insa recomand sa o instalati si sa o testati.

Descarca

9 – Walldrobe Wallpapers

Advertisement

Din acest top, nu putea lipsi o aplicatie de gen “wallpaper”, stim ca sunt printre cele mai cautate si mai descarcate. Discutam acum despre o aplicatie noua, una automatizata. Astfel, iti ofera posibilitatea de a seta modifica automat imaginea de fundal, aceasta poate fi aleasa din mai multe categorii.

Calitatea urca pana la UHD, imaginile sunt de buna calitate si baza de date este foarte mare.

Descarca

Advertisement

10 – Skip Track

Este o aplicatie pe care nu o gasesti in Google Play, poate fi descarcata de pe xda-developers. Si avand in vedere ca multi utilizatori asculta muzica la casti, pe strada sau in casa, se poate dovedi a fi super utila.

Ce face pana la urma aceasta aplicatie? Iti ofera posibilitatea (fara root) de a schimba melodiile apasand butoanele de volum (apasare lunga), chiar si atunci cand ecranul telefonului este oprit.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des