Connect with us

Stiri despre telefoane

Pocophone F2 Lite in 2020, poze ce par reale, specificatii

Published

on

Pocophone F2 Lite apare intr-o serie de poze ce par a fi reale. Daca ar fi asa, asistam la intrarea lui Poco si pe teritoriul telefoanelor mid-range.

In 2020, stim ca “Lite” nu inseamna neaparat un telefon mobil mai slab, sunt multe exemple ce pot fi date. Cele mai recente, sunt legate de Samsung Galaxy S10 Lite si Note 10 Lite.

In vara anului 2018, Xiaomi uimea pe toata lumea cu Pocophone F1. Un telefon aparut cam de nicaieri, dar cu un hardware de top pentru perioada respectiva si un pret super bun.

Advertisement

Desi se tot zvonea ca va urma o reeditare a succesului in 2019, nu s-a intamplat nimic. Acum, in 2020, se pare ca lansarea unor noi modele este inevitabila. Deja Poco a devenit un brand independent si au inceput sa apara tot mai multe informatii.

Vedem acum o serie de imagini in care apare un presupus Pocophone F2 Lite. Si daca acesta este un “Lite”, logic ar fi sa existe si o versiune superioara, poate tot una cu dotari extra si pret mic.

Am putea crede ca poza de mai jos este un fake, denumirea de Poco F2 Lite putand fi inserata acolo foarte simplu. Un alt telefon Xiaomi cu un build.prop modificat. Dar daca ne uitam cu si mai mare atentie, mai jos apare scris “MIUI version for POCO”, versiunea de interfata utilizator.

Advertisement

Pocophone F2 Lite

Pozele par a fi facute in data de 15 ianuarie, se poate observa chiar toata partea frontala a acestui presupus telefon. Seamana destul de mult cu un Redmi 7, telefon cu un notch de tip waterdrop.

Ar fi un design destul de invechit, dar potrivit pentru un telefon oarecum de buget. Spatele nu este fotografiat, nu cunoastem dispunerea camerelor si nici cate sunt la numar. Unele surse spun ca acest telefon ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon 765 si camera principala de 48MP.

Un lucru este cert, proiectul Poco 2 va exista, dar ramane sa vedem daca acesta este un telefon ce face parte din acest proiect.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Teroristul Pasnic

  ianuarie 21, 2020 at 07:30

  Salut Cosmin !

  Corecteaza, te rog, la ” … camera principala de 48MP si acumulator cu o capacitate de 48MP”. Cred ca ai vrut sa spui 4000 mAh.

  • Cosmin

   ianuarie 21, 2020 at 10:19

   Corectat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des