Acasă TABLETE Polaroid Intra Pe Piata Tabletelor Android

Polaroid Intra Pe Piata Tabletelor Android

0

Pana acum, compania americana Polaroid Corporation a fost cunoscuta datorita aparatelor foto pe care le producea, in anul 1974 scotand pe piata primul aparat foto capabil sa realizeze fotografii “la minut”. In ultima perioada au fost intr-un con de umbra, lansarile lor nefiind capabile sa le atraga atentia. Anul trecut au incercat sa intre pe piata tabletelor lansand in cadrul targuylui CES doua modele, M10 si M7, tablete ce nu s-au bucurat insa de succes din cauza specificatiilor tehnice destul de slabe.

In 2014, cei de la Polaroid au planuri mari, anuntand deja lansarea a 3 modele de tablete performante, toate disponibile inca de la inceput cu sistemul de operare Android 4 KitKat .Pe langa aceste tablete, Polaroid anunta si lansarea unui televizor ieftin ce va avea rezolutia 4K.

Polaroid Q7

Este o tableta ce va avea un ecran cu o dimensiune de 7 “, procesor quad core, Android 4.4 KitKat si un pret de 129 $.

Untitled

Polaroid Q7

Q8 vine cu o rezolutie de 8 inci, conectivitate WiFi, procesor quad core si un pret de 150$.

Untitled

Polaroid Q10

Modelul Q10 va fi cel mai mare avand un ecran de 10 inci, procesor quad core 2 GB RAM si un pret de 179$

polaroid-q10

 Aceste trei modele noi de tablete vor fi disponibile incepand din aceata primavara, lansarea urmand sa aiba loc in cadrul  Consumer Electronics Show din Las Vegas. Tot atunci vor lansa si televizorul ce va dispune de rezolutia UltraHD si va avea o diagonala de 50 inci la un pret competitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here