Acasă FIRMWARE Android 4.4 KitKat Pe Huawei Ascend G300

Android 4.4 KitKat Pe Huawei Ascend G300

4
nofollow

Iata ca desi telefonul a fost lansat acum 2 ani de zile, comunitatile de dezvoltatori in special Cyanogenmod nu l-au uitat si continua sa ofere in mod constant versiuni de Android customizate.

A venit si randul lui Android 4.4 KitKat sa fie portat pe Ascend G300, prin intermediul versiunii Cyanogenmo0d 11.

Pentru a instala acest firmware pe telefon, acesta trebuie sa fie rootat (AICI tutorial pentru modelele cu ICS si AICI pentru cele cu Gingerbread) si sa aiba instalata cea mai recenta veriune de CWM Recovery v6.0.4.5 pe care il instalati de AICI.

Noul Android 4.4 il copiati de AICI.

Gapps pentru el de AICI.

1

Acest firmware se instaleaza prin metoda clasica, copiand fisierele pe un card MicroSD si instalandu-le din CWM recovery (inainte nu uitati clear cache / clear Dalvik cache)

Fisierele sunt valable numai pe acest model de telefon !

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

  1. Rugaminte: cum instalez cwm pe huawei g300? Am copiat toate fisierele pe are le-ai recomandat dar nu mai stiu ce sa fac mai departe. Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here