baterie

Poze reale, Huawei Mate 20 Pro, un ecran care arata bine

Poze reale, Huawei Mate 20 Pro, un ecran care arata bine

Poze reale cu Huawei Mate 20 Pro, un ecran care arata bine de tot, poate chiar foarte bine. Trecand peste faptul ca cei de la Huawei au fost prinsi trisand putin in testele de benchmark (conform sursei), trebuie sa recunoastem ca multi asteapta sa-l vada “in carne si oase” pe Mate 20 PRO, interesul este cu atat mai mare daca ne gandim la modelul anterior, unul extrem de apreciat.

Presupunem ca poza de mai jos este reala, adica il vedem fix pe Mate 20 PRO. Spun asta deoarece observam ca in zona bretonului, sistemul de operare nu este foarte bine optimizat, mai ales sus, langa notch. Sa spunem ca nu este versiunea finala a telefonului Huawei Mate 20 Pro.

Poze reale, Huawei Mate 20 Pro, un ecran care arata bine

Un panou ce pare a folosi o sticla curbata si margini extrem de inguste. Practic, partea de jos aproape lipseste in totalitate, probabil ca raportul intre acest display si partea frontala va fi unul extrem de mare.

Display AMOLED de 6.9″, rezolutie Quad HD+ ce inseamna 1440 x 3120 pixeli si aspect 18.7:9. Probabil ca aceste imagini sunt surprinse direct in fabrica sau cel putin asa lasa impresia. Cel mai probabil, Huawei Mate 20 PRO va rula interfata EMUI 9.0, aceasta este bazata pe sistemul de operare Android 9 PIE.

Huawei Mate 20 PRO

Poze reale, Huawei Mate 20 Pro, un ecran care arata bine

Primul procesor din lume fabricat pe o tehnologie de 7nm este Kirin 980, il vom vedea in premiera in interiorul acestui telefon. Mai departe, discutam despre 6 sau 8GB RAM, 128 GB stocare interna, 3 camere principale (Leica) 40MP+20MP si 8MP, acumulator cu o capacitate de 4200 mAh, NFC si incarcare Wireless.

Huawei Mate 20 si Mate 20 PRO vor fi lansate oficial in data de 16 octombrie 2018, asta se va intampla intr-un eveniment organizat la Londra. Atunci vom afla si preturile de lansare. Huawei Mate 20 Lite nu lipseste din peisaj, el a furat deja startul si poate fi cumparat chiar din Romania, eMag il are deja in oferta.